Azt sem tudom, hogy hol áll a fejem, teljesen tanácstalan vagyok, lehet, hogy elrontotta ez az egy döntés az egész életemet?
Figyelt kérdés
6 évig gimis voltam (5. osztálytól kezdtem, tehát ez egy 8 osztályos gimi), de úgy döntöttem, hogy átmegyek idén szakközépbe, és a 11. osztályt ott kezdem. Nem buktam soha, a jegyeim átlagosnak mondhatóak. De egyszerűen nem tudom, hogy mi tévő legyek? Sok embertől hallom, hogy nem kellett volna átmenni, mert, hogy onnan kevesebben mennek egyetemre, főiskolára. Én nem akarok olyan "nehéz" egyetemre, vagy fősulira jelentkezni....de lehet, hogy már fel se fognak venni sehova? lehet, hogy most elcsesztem mindent azzal, hogy átíratkoztam? lehet még belőlem valaki? Az igazi kérdés az lenne, hogy van-e esélyem bekerülni egy fősulira úgy, hogy szakközepet végeztem? Köszönöm előre is a válaszokat, szép estét!:)2011. aug. 27. 21:08
11/11 anonim válasza:
Így van a gimiben pátyolgatnak (én 8 osztályos gimibe jártam). Azt se tudtam mit h kell csinálni a felvételinél milyen szakma mire jó milyen támogatás vagy bármi ami kell majd a nagykorúságtól kezdve. Úgy éreztem mintha csak úgy kilökte volna a nagyvilágba és azt mondták volna: Gyerünk csináld ahogy tudod. Közben az érettségim semmit sem ért.
Ilyen szempontból jobb egy gyenge suliba járni ahol mindig jó jegyeket kap az ember és akkor a tanulmányi pontokkal is versenybe tud szállni felvételinél.
Csak kérdéses h életképes az ilyen egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!