Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Folyton elkések az iskolából....

Folyton elkések az iskolából. Már majdnem meghúztak miatta, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van ami felkeltsen ilyenkor, csak alapból annyira le vagyok merülve ilyenkor, hogy inkább elkések mintsem úgy keljek fel mint egy kétszer mosott sz.r.
2009. ápr. 17. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán próbáld meg kialudni magad? Mondjuk este korábban lefeküdni, meg ilyesmi ciki dologra gondolok. :) Meg tanulj egy kis önfegyelmet...
2009. ápr. 17. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Bizony, korábban le kellene akkor feküdnöd aludni! Az órát pedig egy fél órával korábbra húzd fel mint mielőtt már talpon kellene lenned! Így még marad fél órád magadhoz térni és lustálkodni az ágyban. A pörgősebb számok is segítik az ébredést!:)

-Tündérlány(17)-

2009. ápr. 17. 20:58
 3/3 A kérdező kommentje:
:) köszi. Én vagyok amúgy az MSN-es srác :) köszi a választ
2009. ápr. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!