Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Befejezzem a szakközepet?

Befejezzem a szakközepet?

Figyelt kérdés
Pincér szeretnék lenni, most vagyok 10-es, de megbuktam kémiából, holnap pótvizsga, de arra gondoltam, mi lenne, ha lemennék a szakiskolába pincér szakra ? Annyi a különbség, hogy nem lesz érettségim, de megspórolok 1-2 évet a technikusin, ami megtanítana a pincérségre. Szerinted ? 17/f
2011. aug. 22. 13:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem manapság az érettségi alapkövetelmény. Én nem mennék le a helyedben, inkább megpróbálnám a pótvizsgát. Ha szakiskolás leszel, akkor még plusz két év az érettségi. Most szerintem csak bepánikoltál, hogy nem fogod tudni... De menni fog, majd segítenek.
2011. aug. 22. 13:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kell (!) érettségi, főleg egy férfinak. Most szépen tedd le a pótvizsgát, vagy ha évet ismételsz, az se akkora baj, mintha egyáltalán nem szerzel érettségit. Azt muszáj megcsinálnod, és mellette legyél pincér.
2011. aug. 22. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Csináld meg az érettségit, mindenképp. Jól jöhet az még. Persze ha sehogy sem bírod, akkor koncentrálj a szakmára, de csak lustaság miatt ne.
2011. aug. 22. 13:29
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Megcsinálom !

2011. aug. 22. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek a többiekkel, tedd le az érettségit.

Aztán egy kalappal holnapra, de ha megbuksz, az sem tragédia, én is megbuktam anno kémiából, csak én meg sem próbáltam a pótvizsgát.

2011. aug. 22. 13:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Kérlek írd meg holnap, hogy sikerült-e!!!!!!
2011. aug. 22. 20:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Rendben. Csütörtökön tudom meg. Szerintem meglesz ;)
2011. aug. 23. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Halkan súgom: előre is gratula!!!!
2011. aug. 23. 11:58
 9/12 A kérdező kommentje:

Átmentem ! :D

Húúh, nagyon izzadtam. :)

Köszi :)

2011. aug. 25. 14:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Látod, én már tudtam. Azért is gratuláltam előre!!!!
2011. aug. 25. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!