Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matekból pótvizsgázok. Segíten...

Matekból pótvizsgázok. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
23.án lesz, jövőhét kedden. az egész nyarat áttanultam, amik a feladatgyűjteményben vannak azoknak a nagyrésze már megy, de kellene valami feladatsor is, hogy legyen fogalmam róla hogy milyen is lesz ez. a neten viszont sehol sem találok, küldene valaki feladatsort? legalább egyet. köszi!
2011. aug. 19. 16:59
 1/8 anonim válasza:
Hányadikas vagy?
2011. aug. 19. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Egységes érettségi feladatgyüjtemény letöltése --- ezt írd be és ráadásul megoldásait is kiadja :)
2011. aug. 19. 17:11
 3/8 A kérdező kommentje:
jaj bocsi, lemaradt hogy 9.es vagyok, nem éredtségire van szükségem
2011. aug. 19. 17:35
 4/8 anonim válasza:
Igen középiskolában az egységes érettségi feladatgyűjtemény 1-ből szokták pótvizsgára adni a feladatokat.
2011. aug. 19. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Éredtségid remélem nem is lesz, soha:D Tudatlan...
2011. aug. 19. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a társadalomismeret-tanár volt bajban, írta td-vel, cs-vel meg mindenhogy (Nincs köze a Tisztelt Közt. Elnök Úrhoz.)
2011. aug. 19. 22:08
 7/8 A kérdező kommentje:
úristen most veszem észre hogy írtam :D jólvan na, siettem. nem tudtam hogy honnan veszik a feladatokat, ezért még nem leszek tudatlan szerintem... ÉREDTCSÉGI!
2011. aug. 20. 00:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Érettségi, de mindegy.

Egyébként nálunk azt mondta a matek tanár, hogy a füzetből az összes példát oldják újra, de ne másolják, hanem maguktól próbálják megoldani, értség is meg, hogyan kell megoldani az adott példát és a definíciókat tanulják meg, így elvileg nem lesz gondjuk.

Ha átnézted az egész éves anyagot, az elméletet (definíciókat) és a példákat is, akkor szerintem átmész, nyugi.

Lazítani pedig ne felejts el! Kipihenten, frissen, üdén menj pótvizsgázni. Egyél reggel valamit, biztos ideges leszel, de néhány falatot muszáj enni, nehogy rosszul legyél. Legyen nálad víz, egy kis csoki vagy szőlőcukor (vagy mindkettő), és próbálj majd megnyugodni!

16/L

2011. aug. 20. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!