Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem jön a diákhitel, mit tegyek?

Nem jön a diákhitel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A BGF-re járok távoktatásra. Nem lett beíratva az indexembe az előző félév jegyei és most nem jön meg a diákhitelem, pedig nagyon nagy szükségem volna rá. A tandíj első felét befizettem de a második részletet csak a hitelből tudnám fizetni és máshova is kellene az a pénz. Mit tegyek? kérlek segítsetek.
2009. ápr. 15. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a suli volt a hibás, akkor gyorsan intéztesd el velük. A diákhitelt, ha jól tudom, visszamenőleg is kifizetik. Szerintem, ha megkapják a papírt a sulitól, utána utalják.
2009. ápr. 15. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt a félévet kell igazolni, hogy ebben jársz, nem hogy mi volt múlt félévben.

De hivd fel őket.

Írasd be a tárgyakat, és hogy most is jársz...vagy beszéld meg velük, hogy elküldetsz igazolást a sulival, hogy be vannak irva a tárgyak és teljesitetted őket tavaly

2009. ápr. 15. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!