Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diákhitel folyósítás? Ha...

Diákhitel folyósítás? Ha pénteken folyósítanak, akkor pénteken kapom meg, vagy hétfőn?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
diákhitelt 15-én folyósítanak...vis én így tudom, de ha 15-e hétvége, akk köv hét elején
2011. okt. 11. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Dejó.... csak 3 hónapja nincs egy forintom sem... :S Küldhetnék szeptemberben, akkor van rá a legnagyobb szükség!!! Könyvek, füzetek, iskolaszerek, BÉRLETEK, kolidíj, felutazás, kaja... stb.

K.rvára szeptemberben lenne rá szükség!!!!!!

2011. okt. 11. 11:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Reggel beszéltem a dh központtal, akkor mondták, hogy PÉNTEKEN folyósítanak. Ezért kérdeztem, hogy az mikor kerül a számlámra. Akkor ezek szerint jól sejtettem, hogy majd csak hétfőn. Utolsó: Ne aggódj, nekem sincsen egy fillérem sem egy jó ideje..
2011. okt. 11. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
pénteken kapod meg! 15-én folyósítják alapesetben, kivéve, ha hétvége, mert akkor az azt megelőző utolsó munkanapon. és a folyósítás napján neked hozzá is kell férni a pénzedhez, ergó pénteken már a számládon kell, hogy legyen!
2011. okt. 11. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem neked lesz igazad!
2011. okt. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!