Mesélnétek a 9. osztályról?
A beilleszkedés azért nehéz, mert mindenki a legjobb arcát mutatja sokáig, mindenki mindenkivel jópofa, mert keresi a baráti kört magának. Nálam nem végződött jól, akit találtam az idővel átpártolt, mert másokat menőbbnek tartott, a következőről meg kiderült akivel jóban lettem hogy van egy másik arca is ami enyhén szólva gáz. ÉN eljöttem a suliból mert az osztály nagyon borzalmas volt.
De szuper baráti köröm lett az új suliban, azóta is barátok vagyunk, pedig már 27 vagyok.
A tananyag a 7.-8. os anyag "fejlesztett" változata lesz.
Az elsőnek igaza van, 1 ember kell a kezdetekhez utána "biztonságban" érzed magad és sok havert, barátot és persze ellenséget lehet gyűjteni 4 év alatt. Nekem ez lesz az utolsó évem, és hihetetlen módon gyűlölök iskolába járni és ugyan azokkal az emberekkel napi 8 órát összezárva lenni, de mégis rossz lesz ha elballagunk.
Sok szép élményt szerezz amit tudsz majd a te gyerekeidnek is mesélni (vagy inkább rossz példának felhozni :D :D )
Sok sikert és KITARTÁST MINDENNEL SZEMBEN!!!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!