Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akiknek egyetemista barátai...

Akiknek egyetemista barátai vannak azok nagyon megváltoztak az egyetem alatt?

Figyelt kérdés
Az én baráti körömből páran most mennek egyetemre és félek, hogy nagyon meg fognak változni és már nem akarnak velem beszélni.
2011. aug. 17. 15:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ettől annyira kellene félned, ha jó barátok, és régóta ismeritek egymást, akkor főleg nem. Persze ha másik városban fognak tanulni, akkor fennáll annak a veszélye, hogy sokkal kevesebbet találkoztok, de hát ez ellen nemigen tudsz mit tenni. Én mindig tartottam a gimis osztálytársaimmal a kapcsolatot, attól függetlenül, hogy teljesen más városban, más szakon tanulunk mindannyian, sőt még néhány általános iskolai osztálytársammal is. Szóval emberfüggő is valamilyen szinten...
2011. aug. 17. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!