Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen faktra menjek? (lent)

Milyen faktra menjek? (lent)

Figyelt kérdés

Szeptembertől leszek 11.es( gimibe járok)igaz választottunk már faktot,de szeretnék másra menni,de nem tudok dönteni,h mi érné meg és hogy miből tudnék esetleg emeltet csinálni.

1.Magyarból nem vagyok túl jó, abból emelt kizárva.

2.Töriből se de faktra járnék azért,hogy jobb legyen a közép szintű érettségim

3.Angolnál a nyelvvizsgám lesz beszámítva

4.Matek kizárva:)

5. Infóból van egy középszintű érettségim,de az csak 4es lett,de abból meg a programozást nem merem bevállalni

6.Turizmuson gondolkozok még,de abból meg nincs emelet.

7 Esetleg még biológia,de azt meg nem tudom mennyire nehéz:S

Szóval teljes pánik:S Valaki,aki tud légyszíves segítsen már!Nagyon megköszönném:)

2011. aug. 13. 21:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

azt mondta, hogy 'ha nem BTK-ra mész hanem valamilyen normális szakra', ez azt jelenti hogy BTK = nem normális szakok ha nem tűnt volna fel.

különben sem mondtam, hogy menjen szabad bölcsészetre, mindössze a tanárit meg a tolmácsot említettem, mivel nem tudom mi lenne ha nem lennének tanárok, valószínűleg ez a tuskó aki azt írta se tudna írni, olvasni, számolni most..

2011. aug. 15. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!