Egy átlagos lány mennyi cuccot visz magával a kollégiumba, mert én egy közepes méretű görgős bőröndöt és egy nagy utazó/sport táskát. Csak viszonyítás képpen kérdezem?
Én laptoptáskát és utazót, de az nagy, tele van kajával... persze egy hétre..
20/L
Sztem ha hetente hazajársz, nagyon túl vagy pakolva. nekem az összes ruhám, kiegészítőm az albimban van évközben, és csak annyit hozok haza belőle hétvégén, amennyi feltétlenül szükséges. bugyit zoknit soha nem hozok haza, mert abból is itthon is tartok több váltásnyit. ha tudom, hogy bulizni megyek 7végén, akkor hazahozok egy bulizós felsőt és pár kiegészítőt.
úgyhogy amikor utazom, akkor csak 1-2 ruhadarabot viszek, a többi meg kaja.
amúgy egy kisebb gurulóssal szoktam utazni+laptop.
off: Nekem is volt már 4 évvel ezelőtt laptopom, csak azt ellopták, és a saját pénzemen spóroltam ki az új árát, mert időközben egy nélkülözhetetlen munkaeszközzé vált.
a köztes időszakban, amikor nem volt gépem, én is netcaféztam+az egyetemi gépeket használtam, vagy a barátaimét. de a laptop eszmételtenül megkönnyíti az ember dolgát.
on
én is hazahozom a jegyzeteimet és néhány könyvet, de nem tudom, miért nem csak azokat viszed haza amik kellenek?
voltak kolis oszttársaim és nekik egy sima utazóba befért minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!