Mi a véleményed a költségtérítéses képzésről? Belevágnál vagy ennyi pénzt nem áldoznál rá?
Olyanok tapasztalatát várom, akiknek kevés volt a pontjuk és belevágtak a költségtérítéses képzésbe.
Én most 21 éves vagyok és úgy érzem, hogy már ideje lenne más dolgokra is félretennem, de ha belevágok a suliba, akkor még legalább 4 évet nem tudnék félretenni.
Sajnos már végeztem el olyan szakmát, amivel nem tudok elhelyezkedni és ezért is félek még egybe belekezdeni.
Nem tudom feljavítani a pontjaimat, csak költségtérítéses képzésre elég. A suli kb 1 millió lenne összesen.
Nekem sem lett meg a pontom államira, ezért újra beadtam fizetősre. Szerencsére nekem nem jelent nagy gondot, de ha nyögvenyelősen menne, szerintem úgy is ugyanezt tenném. A szüleim felajánlották, hogy tegyek még egy emeltet (igen, már van egy és nyelvvizsgám is, csak hát nekem nincs hátrányos helyzetért járó pontom.. ezért nem kerültem be a szakra, ahol mellesleg a ponthatár 444 volt). Nem sok ponttal maradtam le, de lemaradtam, hát belevágtam a fizetősbe.Sok embertől megkapom, hogy a fizetősök "megveszik a diplomát", meg "kinézik őket"..hát én nem vettem észre ilyesmit, s tudom, rengetegen csak irigykednek (tisztelet a kivételnek).
Én normális szakra járok (jogra), de egy büfészakba nem áldoznék ennyi pénzt. Neked is azt ajánlom, ha komoly szakra mész érdemes megpróbálnod!
Gyógypedagógiára szeretnék menni.
A jog az tényleg jó, tesóm végezte el, de ő nagyon sokat tanult, én nem tudnám azt a sok jogszabályt bevágni. :D
További sok sikert neked! :)
Szia! A joghallgató vagyok! Köszönöm a jókívánságot :)
a gyógypedagógia szerintem egy jó szak, szóval azt tanácsolom vágj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!