Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit vegyek meg előre a gimi...

Mit vegyek meg előre a gimi kezdéséig?

Figyelt kérdés
Most leszek 9.-es és fogalmam sincs h mit vegyek mivel nem adtak listát.
2011. aug. 9. 23:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amúgy ja, sokan elkövetik azt a hibát, hogy előre megveszik a füzeteket, aztán az első órán, amikor a tanár elmondja, milyen füzet kell, lehet szépen félretenni, hogy majd máshoz jó lesz, délután meg megvenni a tanár által elvárt füzetet...

Könyvborító hülyeség, csak pénzkidobás, mert novemberre lerongyolódik úgy is, feltéve, ha hordod is őket... Soha nem használtam középsuliban, mindig a könyv első lapjának jobb felső sarkába írtam a nevemet, osztályomat, aztán csókolom.

Az olyan dolgokat, mint vonalzó, körző, tollak, ceruzák, szövegkiemelők, azokat nyugodtan megveheted, a többivel még várj. Addig vegyél egy füzetet (vagy fogj be egy használtat, egy hét alatt nem hiszem, hogy fogsz 20 oldalnál többet írni), amivel egy hétig fogsz járni és addig abba írsz bele mindent, illetve felírod, melyik órára milyen füzet kell. Aztán amikor megveszed a füzeteket, bemásolod azt a pár oldalt, hogy szépen egy helyen legyen minden. Nagyjából lehet sejteni ugyan, melyik tárgyra milyen füzet kell, de vannak meglepetések, amit a tanár követ el... =P

Például én kilencedikesként naivan azt hittem, hogy földrajzra a A4-es sima füzet jó lesz. Erre jött a tanár, hogy kis alakú négyzetrácsos kell neki... Fizikánál meg pont fordítva, oda A4-es négyzetrácsos spirált vettem, jött a tanár, hogy A4-es sima füzet kell, mert rajzolni abba a legjobb. Eredmény: a földrajzra szánt füzet fizika füzet lett, majd vehettem egy A5-ös négyzetrácsos füzetet földrajzra, spirál négyzetrácsos meg ment a fiókba egy időre... Magyarul plusz kiadás, nem sok, de basszus, nem szarjuk a pénzt mi sem...

2011. aug. 10. 11:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak!és a többieknek is akik nem nem a helyesírási szótárral vannak el annyira.
2011. aug. 10. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekünk tényleg kellett a helyesírási szótár,fél évig az elején található szabályokból írtunk dogákat,már szerintem ez csak nálunk van így. :D

Füzetet ne vegyél előre,tényleg vannak különleges igények,nálunk volt,akinél nem lehetett spirál,mert az ő táskája ne legyen dogánál tele a kis fecnikkel,ha viszi el.. Volt,aki képes volt margót rajzoltatni.Tehát vannak ilyen kis igényes is. tollat,ilyesmit megvehetsz,meg kelleni fog egy jó minőségű, tudományos számológép,ajánlom a Casiot.

2011. aug. 11. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!