Mit vegyek meg előre a gimi kezdéséig?
Figyelt kérdés
Most leszek 9.-es és fogalmam sincs h mit vegyek mivel nem adtak listát.2011. aug. 9. 23:30
1/13 anonim válasza:
füzetek, tollak. mégis milyen választ vársz erre :D semmi különös nem kell...
2/13 anonim válasza:
Ezzel miért nem Anyukád foglalkozik?Szerintem vegyél néhány vonalas ,kockás és sima nagy alaku füzetet.Akár spirál is lehet.Körző, vonalzó,szögmérő, toll,ceruza radír,könyvborító mindenképp kelleni fog.De az első órákon biztos mindent el mondanak.Vagy amikor veszed át a könyvet amit iskola kezdés elött pár nappal szoktak átadni ott meg kérdezheted.Nem volt szülői értekezlet?
3/13 A kérdező kommentje:
H má nem az anyukám foglalkozik vele? Me szerinte már 15 évesen a gyerek eltudja dönteni h mire van szüksége meg nem elsőbe megyek :) szülői meg már volt de ott fontosabb dolgokról vollt szó
2011. aug. 10. 00:22
4/13 anonim válasza:
Nekem a legnagyobb lányom 19 éves és most megy 13.-ba.Mindig közösen vesszük a tancuccokat,mert ugye enyém a pénztárca és az igényeket ahhoz kell alakítani.Ha tudod milyen tantárgyaid vannak akkor meg tudod saccolni miből mennyi kell.Hány vonalas és hány kockás füzet,stb.elnézést,h.rá kérdeztem miért nem az Anyukád intézi,de mint mindenki én is magamból indultam ki! :)
5/13 anonim válasza:
Szerintem elsőnek egy helyesírási szótárt vegyél, hidd el hasznos lesz az még. Hacsak nem akarsz köztársasági elnök lenni.
6/13 anonim válasza:
Szia!:)
Sok tollat,ceruzát,rajzlapot,körzőt,derékszögű vonalzót,pár színes tollat/ceruzát,esetleg szövegkiemelőt.
füzetek: matekra,fizikára,kémiára érdemes nagy alakú spirálosat venni,mi legalábbis nagyon sokat írunk ezeken az órákon..irodalomra is hasznos a nagy spirál. Lehet,hogy fognak kérni dolgozatfüzetet,de szerintem azt majd elég,ha az első napok után veszed meg.
ja, és hátizsák/tolltartó, ha az előző már nincs túl jó állapotban.
remélem tudtam segíteni:D
egy leendő 10.-es
7/13 anonim válasza:
nekem a szótár jutott eszembe, mert még az is kelleni fog, szóval, ha angolt/németet/spanyolt/olaszt fogsz tanulni, akkor jól jöhet, ha már most veszel, főleg ha második nyelvedet még eddig sosem tanultad
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek és a harmadik hozzászólónak pedig bocsi.Velem is eljön anya bevásárolni csak ő rám hagyja h eldöntsem mi kell a suliba mert ha ő is beleszól abból rögtön veszekedés lenne ezért ink nem szól bele.
2011. aug. 10. 11:14
9/13 A kérdező kommentje:
Ja és helyesírási szótáram már naon régóta van :)
2011. aug. 10. 11:15
10/13 anonim válasza:
Kár, hogy a helyesírási szótár nem segít azokon, akik képtelenek használni az ilyen meglepően bonyolult írásjeleket, mint a vessző.
Egyébként meg ne csinálj semmit! Élvezd a nyarat, ne gondolj a sulira, az első tanítási nap délutánján meg majd bevásárolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!