Átnéznéd nekem, hogy helyesen írtam-e?
Figyelt kérdés
Der ungarische Arbeitsmarkt Zentrum Ich habe diese Informationen Job-Gelegenheit
in Ihrem Hotel.
Wir haben in Deutschland bereits seit 3 Jahren gearbeiten in einem Catering-Firma. Kennen Sie Schlüter firma in Bad Pyrmont?
Wir möchten auf jeden Fall für die ganze Familie zu bleiben, wollen die Kinder zu nehmen.
Wenn muss, wir reisen, bei Ihnen alles um zu besprechen. Wo und wie können wir wohnen, müssen wir wohnunk zu vermieten für ganze familien, oder können wir in Hotel wohnen.
2011. aug. 9. 13:29
1/2 anonim válasza:
Leírnád inkább magyarul?
Úgy egyszerűbb lesz lefordítani, mert ahogy látom, néhány mondatból még az ige is kimaradt, és tippelgetni meg nem akarok, hogy mit akartál írni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megoldottam. Szerintem nem marad ki ige.
2011. aug. 9. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!