Hogyan álljunk neki tanulni az érettségire?
Figyelt kérdés
Előre szeretnék tanulni, de nem tudom hogy kezdjek neki. Spanyol, magyar, matek és törit kell átismételnem, megtanulnom az elmúlt évek anyagát. Hogyan kezdjek neki, mi legyen az első lépés? Mert most csak ülök és nézem a könyvkupacot az ágyamon...2011. aug. 8. 23:01
11/14 anonim válasza:
Sehogy! Írásbelire a világon semmit nem kell tanulni, szóbelire meg több, mint elég az a másfél hónap felkészülési idő. A spanyolhoz nem értek viszont:)
12/14 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítséget :)) azt elfelejtettem mondani, hogy magyarból emelt szintűt fogok csinálni. volt esetleg valaki közületek, aki emeltet csinált belőle?
2011. aug. 9. 13:57
13/14 anonim válasza:
Hát én csak majdnem de lemondtam róla inkább... Viszont van egy felkészítő könyvem emelt szintre szóbelire . Ha érdekel írj! Vadonat új.
14/14 A kérdező kommentje:
Koszi de pont ma vettem en is egy konyvet, szerintem eleg lesz. Koszonom!
2011. aug. 9. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!