Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ismételtél már osztályt?

Ismételtél már osztályt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 19:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én nem mentem el pótvizsgázni, szóval nem tudok segíteni.

Kérdező, te miből buktál?

2011. aug. 10. 22:00
 12/27 A kérdező kommentje:
matekból
2011. aug. 11. 09:25
 13/27 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:50

bemész és lesz bent kb 3-4 tanár.

elől 1 vizsgázik te meg hátul leszel még valakivel és kapsz feladatot amit meg kell csinálni. majd előremész és elmondod meg kérdeznek. kb olyan lesz mint érettségin.

asszem aznap már megtudod az eredményt, de ez nem biztos már régen voltam.

2011. aug. 11. 10:09
 14/27 anonim ***** válasza:
Én nem buktam semmiből, de elmondás alapján rögtön a vizsga után megtudod az eredményt is. (tavalyi alapján)
2011. aug. 11. 23:31
 15/27 anonim válasza:

Holnap után lesz a pótvizsga. Kémia és töri. 10.-es anyag, de 11.-esként bukok, mert 0.-as voltam, németből van 4-és érettségim már, közép nyelvvizsgám. Esélytelen, nem kezdtem el tanulni időben, mindig csak halogattam.

De ha most belehúzok a következő 3 évben, van még esély egyetemre? Ott csak az érettségi a mérvadó, a többit nem nézik?

2011. aug. 24. 19:14
 16/27 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van, csak kapd össze magad. :)

Egyelőre van olyan opció is, hogy csak az érettségit nézik, de inkább tanulj a pontvivő tárgyakból 10-től (matek, nyelv, magyar, töri, +1 szabadon választott), mert úgy lényegesen egyszerűbb dolgod lesz (a másik meg, hogy ki tudja, hogy mit változtat még addig a kormány).

Fel a fejjel, nem dől össze a világ! :)

2011. aug. 24. 19:19
 17/27 A kérdező kommentje:
Sikerült,átmentem.
2011. aug. 25. 10:34
 18/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2011. aug. 25. 14:44
 19/27 anonim válasza:
Gratulálok! :) Én holnap bukok meg, nem tudom mit fognak szólni a szüleim, de nem érdekel. Muszáj összeszednem magam, tudom hogy nem fog összedőlni a világ. Olyan lusta embert meg nem láttál a tanulásban mint én, simán lennék 4-és tanuló.
2011. aug. 25. 18:21
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D,egyébként szánalmasan egyszerű feladatok voltak,csak legtöbb feladatnál csak a képletet kellet behelyetesíteni.
2011. aug. 25. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!