Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ismételtél már osztályt?

Ismételtél már osztályt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 19:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Igen, kilencedikben.
2011. aug. 8. 19:25
 2/27 A kérdező kommentje:
és utána mennire változtál meg ?
2011. aug. 8. 19:47
 3/27 anonim válasza:
én egyszer,aztán az új osztály sokkal jobbana tetszett szinesebben láttam mindent jobb fejek voltak,aztán tök hamar elment
2011. aug. 8. 20:00
 4/27 anonim ***** válasza:

Nem változtam lényegében semmit. Amit szerettem, azt előtte is tanultam, amit nem, azt utána sem. Egyedül arra figyeltem a bukás után, hogy év végén ne bukjak többször.

De egyébként semmi hátrányom nem származott az évismétlésből, most 20,5 éves vagyok és szeptemberben kezdem az egyetemet. Ha nem bukok kilencedikben, akkor sem lennék előrébb, mert tavaly januárban jöttem rá, hogy mit szeretnék kezdeni magammal és az a pár hónap nem lett volna elég a felkészülésre, tehát akkor is csak most kezdtem volna.

2011. aug. 8. 20:07
 5/27 A kérdező kommentje:
És amugy miböl buktatok?
2011. aug. 9. 10:23
 6/27 A kérdező kommentje:
És sok sikert kivánok az egyetemhez.
2011. aug. 9. 10:25
 7/27 anonim ***** válasza:

Köszi. :)

Hát, én elég sokból.

Kémia, fizika, infó, angol.

Miért kérdezed amúgy, esélytelennek látod a pótvizsgát, vagy meg sem próbálod te sem?

2011. aug. 9. 12:13
 8/27 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán érzem esélyesnek,de sajnálom hogy meg buktam mert soha sem voltam rossz tanuló.
2011. aug. 9. 16:48
 9/27 anonim válasza:

Én kémiából buktam, nem mentem el a pótvizsgára, inkább átmentem egy másik suliba, aztán az új suliba megbuktam matekból és fizikából, de átmentem a pótvizsgán, nem ismételtem többet évet és nem is buktam utána. Én augusztusban kezdtem el tanulni rá, szóval semmi sincs veszve.

Egyébként nem változtam tőle, sőt jobban jártam az új sulival.

2011. aug. 10. 20:21
 10/27 anonim válasza:

Bocsánat, amiért ideírok, de hogy működik egy pótvizsga? Mikor lesz meg az eredmény, hogy átmentél el?

Feltettem már ezt a kérdést, de csak egy választ kaptam rá, azt is úgy, hogy a bukás 2004-ben történt... El tudnátok nekem mondani? (írok egy történetet, és nem igen tudok a dologról semmit...:/)

2011. aug. 10. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!