Felsőoktatásra már letelt a pótfelvételi határideje, igaz?
mindegy, megoldom a sok okos nélkül is
mellesleg kívánom, h a legokosabb "másokat csicskáztatok, amíg én nyaralok" válaszoló kerüljön az életében olyan helyzetbe, amit egyedül kell megoldania.. persze Ő van olyan művelt, h minden egyes területen feltalálja magát
gondolom regelni is csak azért regelt ezen az oldalon, h másokat kioktasson, és soha nem tett még fel ide egyetlen kérdést sem, hiszen Ő olyan tapasztalt és bölcs.. meg lennék lepődve, ha egyetlen kérdés is felmerülne Benne..
pá
Nem sértegetésből írtam, egyébként előtte több kommentben is próbáltam segíteni,de mindegy.
Megértem, hogy nem a te hibád, hogy idióta az ismerősöd, de nem értettem, hogy miért vagy ennyire lemondó, miért mondod, hogy már késő.
A kedves láblógatós kérdező leélte élete felét, de jött egy munkalehetőség, amely jogi képesítést kért, így "hitelen ötlettől" vezérelve úgy döntött, hogy belevág. Mivel a jelentkezési határidő utolsó napján a bizonyítványaimtól kb. 1500 km-es távolságra voltam, így vagy lemondok a jelentkezésről, vagy megkérek valakit, hogy működjön közre. Ellenben én csak annyit kérem, hogy szkennelje be, mivel nekem erre nem volt lehetőségem, és élni akartam a pótfelvételivel.
És igen, láblógatás közben ki tudtam tölteni egy olyan űrlapot, amelyen az alábbi információkat kell megadni:
Név
Születési hely, idő
Anyja neve
Tartózkodási helye vagy lakcíme
Levelezési címe (ha eltér az előzőtől)
Telefonszám
E-mail cím
Emellett:
Az iskola, ahol végzett (számkódja) - listából kiválasztható!!!
Érettségi bizonyítvány dátuma, érettségi éve
Az érettségi bizonyítványban szereplő osztályzatok
Az utolsó két tanult év eredményei kb. hat tantárgyből (csak számokat kell írni...)
Nyilatkozatok, hogy hogy kívánja hitelesíteni a felvételijét, hogyan akar fizetni.
Szkennelni az érettségi bizonyítványt (1 oldal)
Szkennelni a középsulis bizonyítványt (2-6 oldal)
Feltölteni ezeket a dokumentumokat.
És kész is.
Végül nyomtatni - ha nem ügyfélkapun hitelesített és postázni augusztus 11-ig.
Belépni a netbankba / elsétálni a bankba / fizetni bankkártyával.
Kb. annyi idő ez az egész, míg ezt ide leírtam.
De tényleg nem tudom, hogy hova tart ez a világ, ha valaki a határidő előtt több mint 24 órával lemond arról, hogy erről lekésett.
És eltaláltad, kb. 10 kérdésem van a 8000 válaszommal szemben. De a százalékom talán minősíti a válaszaim hasznosságát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!