Felsőoktatásra már letelt a pótfelvételi határideje, igaz?
gondolom, hirtelen ötlettől vezérelve szeretne fősulira menni.. ellenben, már utána kellett volna járnia :S
mindenképp elmondom Neki azt, amit itt megtudtam általatok, és max. majd jövőre jelentkezik
sztem ennyi idő alatt nem tudna beszerezni és elküldeni mindent, ha még soha nem csinált ilyesmit (ugyanis nem jelentkezett eddig sem.. de már úgy írja a felvi, h lehet annak is pótfelvételizni, aki eddig nem jelentkezett..
tényleg köszönöm a válaszokat :)
Kérdező, ezt írod :
"mindenképp elmondom Neki azt, amit itt megtudtam általatok, és max. majd jövőre jelentkezik
sztem ennyi idő alatt nem tudna beszerezni és elküldeni mindent, ha még soha nem csinált ilyesmit "
édesem, én nem szóltam be és nem akarlak bántani sem, hist eleve neki kéne utánanézni és az lenne a minimum, hogy elérhető legyen neten vagy telón.
de nem érted, hogy még bőven meg tudja csinálni ???
pár szkennelés meg egy űrlap kitöltése az egész, gondolom, bár én még a papíralapúval felvételiztem. aztán besétál a bankba csütörtökig és befizeti a pénzt.
ez kb. kétszer fél óra az életéből.MIÉRT NINCS MÁR RÁ IDŐ ?
nem értem, h a kedves válaszoló miért engem aláz?? én csak annyira vagyok érintett a témában, h a leányzónak talán egyetlen olyan ismerőse vagyok, aki felsőoktatásban tanul, és véletlen pont olyan szakon, ami az ismerősöm is érdekli...
én mindig a pontosság híve voltam, ellenben VELED, aki mást kértél meg arra, h jelentkezzen helyetted, mert Te inkább lógattad a lábad.. Gondolom, ha nem sikerül a kedves ismerősödnek elintézni a TE saját dolgod, Vele is így beszéltél volna...
Nézd, ha lekési a határidőt, azt elsősorban magának köszönheti, ez is elég nevetséges, hogy tovább akar tanulni, de utána se hajlandó nézni.
De ettől függetlenül ha így állsz hozzá , hogy úgyis lekéste,akkor tényleg le fogja. Persze a telóját még be kéne kapcsolnia a szentemnek.
Ez a netes jelentkezés kb. fél óra alatt megvan gyakorlatlanoknak is. ne vicceljünk már,hogy lekéste.
aztán szépen befizeti a pénzt. hol a probléma ?
talán azért nincs idő erre, mert nekem egészen más dolgom lesz holnap, és így is csak késő du. tudunk találkozni
magyarul nem tudok a popójában lenni egész nap, h segítsek Neki ide-oda szaladni, kitölteni ezt-azt, scannerni ilyen-olyan dokumentumokat, stb, stb...
és Ő egymaga hogyan tegye meg mindezt, ha életében semmi köze nem volt a fősulihoz??
Mert szerinted fősulihoz kötött, hogy valaki egy ilyet ki tudjon tölteni ?
Ha a kérdést volt időd kiírni csak belefér ez is,ennyi idő alatt kitöltenétek azt a vackot.
ha délután ,akkor délután.
ha meg nem, kérj meg egy fősulis szaktársat, hogy MS-en vagy e-mailben vagy telón segítsen neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!