Valaki írna egy listát?
Figyelt kérdés
Kisebb lányom most megy első osztályba.Tavaly kaptunk listát,hogy mit kell venni,de idén nem.Nagyjából összeírtam mi kell,de kíváncsi vagyok mások listájára,hátha kimaradt valami.Előre is köszi!2011. aug. 7. 11:28
1/7 anonim válasza:
egyik tescós ujságban 1-4ig levn írva mi kell ;)
2/7 A kérdező kommentje:
Melyikben?
2011. aug. 7. 12:21
3/7 A kérdező kommentje:
Hát én nem találom!
2011. aug. 7. 12:23
4/7 anonim válasza:
Szóval :D rámész a tesco oldalára és ott van hogy áruház kereső. Kikeresed a TESCO Arena Plaza Hipermarket ( első lesz) majd : Akciós termékeink alatt ott lesz hogy :
Iskolakezdés
aug. 3 - aug. 19
aztán rákattintasz a kis ujságra és lapozol jobbra 6ot és ottlesz. Rákattintasz kinagyítsa.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. aug. 7. 12:42
6/7 anonim válasza:
Az, mint tavaly. Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Vagy felhívod a tanárnénit, hogy idén kell-e valami más, mint tavaly.
7/7 anonim válasza:
Szia!:)
Ezt lapozgasd végig: [link]
Valamelyik oldalon ott van, hogy 1.-4. osztályig mit kér a tanárnéni
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!