Matek pótvizsgára készítem fel egy ismerősöm. át fog menni?
Egyik ismerősöm (11-es) matekból fog pótvizsgázni, július elejétől kezdve tanulunk, első féléves anyagot a nulláról kezdtük, már tud másodfokú egyenletet megoldani, trigonometrikus függvényeket ábrázolni, jellemezni (meg simákat is) még a koordinátageometria és a logaritmusos-exponenciális egyenletek, egyenes egyenlete, kör egyenlete van hátra. Ha 2 héten keresztül minden hétköznap tanulunk, át fog menni? Én bízom benne, mert nem hülye amúgy, csak nem bízik magában. Mi a véleményetek?
(Szakközépiskolába jár, én emelt matekos voltam, idén érettségiztem, matekból ötösre.)
Köszönöm a gratulációkat, nem csak az én érdemem, az övé is, mert kitartó.
Az ő tanárát nem ismerem, nem tanított, de nem segített neki semmit, nem is adta ki a tematikát, más tanártól kapta meg. Van pár tanár itt is, aki nem lenne ide való, csakhát nincs utánpótlás.
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek, kellemes nyarat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!