Szerintetek ez így jó lesz, vagy inkább bele se kezdjek?
Tökéletesen meg tudom erősíteni az előttem szólót.Nem egy multinál dolgoztam, egy komolyabb cég csak közgazdászokat illetve egyéb gazdasági szakembereket hajlandó felvenni marketingesnek.
És tévedés, hogy keresett szakma, nem az!Jó kapcsolatok kellenek hozzá.
Gondolkodj azon is hogy mennyire megy a matek, mert a marketinges elsősorban, nem reklámokat vagy arculatot tervez vagy újságírókkal ebédelget, hanem, konkurencia elemzést, előrejelzéseket, költségelemzéseket és megtérülési összehasonlítások csinál.
Ezt egy marketinges diplomával NEM lehet megcsinálni.
Marketing diplomával diplomás ügynök lehetsz.
Második vagyok.
Szerintem ezt az egész reklám témát felejtsd el úgy ahogy van.Ha nem ügynökként dolgozol, mert a reklámszervező azt takarja akkor semmi esély az elhelyezkedésre.
A a pénzügy világa érdekel és nem szeretnél egyetemre vagy fősulira járni akkor amit érdemes tanulni az mérlegképes könyvelés, pénzügy számvitel, ezek OKJ- is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!