Mit veszítek, ha nem megyek egyetemi gólyatáborba? (ELTE ÁJK)
22:12 egyetértek
ez a kva fb mindent elb*sz.. én is már egy csomó leendő egyetemistát ismerek fb-n és tényleg jobb lett volna, ha a gólyatáborban ismerem meg őket.. na mindegy
szia, szerintem mi jól kijönnénk :) én is idén kezdek, de még nem adtam le a GT-s jelentkezésemet, mivel ugyanilyen vagyok, mint Te ;) nem szeretek inni, nem dohányzom, részegedés nélkül is jól tudom érezni magam ...stbstb. szóval ezek a válaszok megnyugtatóak voltak :) attól féltem, hogy tájékoztatókról maradok le, de sokakat kérdeztem már ezen kívűl is, és mind azt mondta, hogy itt még nem az lesz a lényeg, tény, hogy 3-4 nap alatt 5 éves barátságok nem köttetnek, max. annyiban könnyebb, hogy az ember nincs egyedül az elején, de hát pont ez az önállóság a lényege a felnőttéválásnak, felsőoktatásnak
nah, jó sulikezdést Neked is ;)
19L
Nem értik egyesek a dolgot. A gólyatábor nem minden gólyának való ezért nem kötelező.
A gólyatábor azoknak való kik könnyel el tudnak vegyülni az emberek közt, bárkivel megtalálják a hangot esetleg bulizós vagy nagyon aktív. És ismerkedni tapasztalatot szerezni szeretnének.
Én 2 gólyatáborban voltam gólya és rendszeresen egyre lejárok, nem azért hogy szétbulizzam magam, hanem mert emberekkel akarok megismerkedni, akik majd a szakomra jönnek esetleg néhánnyal jobb barátságot kötni ha olyan a szitu és nekem pl 3 élethosszig tartó barátságot tudtam kötni az egyetemen és a gólyatáborban.
Én mindig az aktívak közé tartoztam aki mindenhova jelentkezik mindenhol ott akar lenni, mert csak ha kipróbálta az ember utána tudja hogy jó-e.
De megértem valaki nem ilyen típus hogy könnyen dumál másokkal vagy könnyen ismerkedik. Nem könnyű az biztos tök idegenek közé úgy elmenni, hogy önmagadat tudd adni sok barátot szerezz stb stb. És akinek ez nem tetszik vagy nincs ilyenhez kedve.
Egyébként semmivel sem nehezebb gólyatáborban barátokat szerezni mint a suliban.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:02
Nekem is megnyugtató, h lesznek hozzám hasonló emberek a karon :)
Egyébként én könnyen barátkozom, könnyen elvegyülök, de az ivás, diszkó, dohányzás nem az én asztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!