Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyiben fog fájni az egyetem...

Mennyiben fog fájni az egyetem kezdés?

Figyelt kérdés
Gazdasági szakra fogok járni, szeretném egy füst alatt elintézni az összes bevásárlást, mire figyeljek oda, mik kellhetnek?
2011. aug. 3. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Leginkább neked kellene tudnod, mire van szükséged. Én most legfeljebb veszek egy újabb csomag jegyzetpapírt, de talán így is van elég. Azt nem leeht előre tudni, milyen könyvek kellenek a félévben.
2011. aug. 3. 13:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem kellenek különleges dolgok a képzéshez (gondolok itt rajz cuccokra pl), akkor gyakorlatilag rajtad múlik.

Attól függ h mennyi könyvet veszel meg, ezen kivül kb tárgyanként egy füzet elég.

Persze az egyéb dolgok: albérlet, utazási bérlet stb. az már teljesen város és választás függő.

2011. aug. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!