Vásároltál már valamit tanévkezdésre? Várod egyáltalán?
Nekem A/4-es lapjaim vannak, amit a nyomtatóba kell rakni. Kilyukasztom őket, és van egy kisebb mappám, amiben beviszem őket a suliba, aztán itthon egy nagy mappába tárgyanként lefűzöm. Jó, mert nem kell cipekedni, táska se kell, csak a mappa a kezembe és egy toll a retikülömbe, csak akkor ciki, amikor azt mondja a tanár, hogy "és akkor most lapozzunk vissza, nézzük meg a múlt órán írt levezetést" :D
Két okból csináltam, egyrészt mert nem szeretek cipekedni, másrészt mert én se szeretem az egyszerű füzeteket, viszont minden tárgyra ilyen drága dizájnosat venni nagyon sokba kerülne. Így csak egyszer kellett egy szép mappára beruházni :)
Tescos Fila pontokból egy hátizsákot :D
Még majd köpenyt, rongyot, kesztyűt, vegyszereskanalat, védőszemüveget kell vennem, várom már a kémia szakot :D Könyvek... nemtom, valszeg másoltatni fogom őket, hátha úgy olcsóbb, vagy laptopon majd olvasom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!