Vásároltál már valamit tanévkezdésre? Várod egyáltalán?
Figyelt kérdés
Én személy szerint bosszankodom, hogy már csak 30 napot aludhatok úgy, hogy késő délelőttig.2011. aug. 1. 16:41
1/13 anonim válasza:
Nem vásároltam és nem is fogok. Majd letöltöm a netről az anyagot és kész. Óvjuk a környezetet :D
2/13 anonim válasza:
Még nem vásároltam, és nem várom a sulot. A sulira való bevásárlást pedig nagyooon várom :D Azt nagyon szeretem, mondjuk szimplán egy papír írószer boltba is szeretek bemenni szóval xD
De én se várom. 1 hónap van hátra szörnyű... Főleg h mot kezdődik a gimi szal új hely új emberek :/
14/L
3/13 anonim válasza:
Egyiket sem várom. Bár kíváncsi vagyok az új sulimra mindenestül. :D
5/13 anonim válasza:
egyetemre megyek, úgyhogy várom, főleg, h költözhessek már végre az albérletbe és kezdődjön (foyltatódjon) a bulizás
6/13 skarma válasza:
Én is fősulira megyek, alig várom hogy költözzek meg minden :D
De majd csak egy új táskát meg egy szimpla füzetet fogok venni.
7/13 anonim válasza:
Én már egy ideje egyetemen tanulok, de épp úgy várom, mint első évben. Nem a buli miatt, az inkább a kolisok dolga. Én maga az egyetem hangulata miatt várom minden évben.. A reggel nyolcas előadások mondjuk kissé hosszúak és energia gyilkosok, de erre vannak az automatás kávék..:) Még nem vettem semmit, de majd lassan megyek, szerintem öcsémmel együtt aki most lesz elsős gimiben.. Durva de én még mindig bevásárolok új tollakat meg ceruzákat, még füzeteket is.. Ez az egyetemen annyira nem természetes dolog, de én ilyen vagyok. Könyveket mondjuk én sem veszek, azt majd évközben vagy vizsgák előtt ha muszáj. Most hogyzóba került már méginkább várom..Mondjuk én a gimibe is vártam már nyár végén mindig a sulit.. Szeretem ha sok ember vesz körül..
8/13 A kérdező kommentje:
Nekem alig lesz pár könyvem... nyelvtan -> amit sose használunk, csak dolgozatokra. Irodalom.. az alap. (L) Töri... szintén. Matekra nincs könyv. Progira felesleges, fizika még. Angolt meg azt hiszem fogok kapni. Azért csak hiszem, mert még a kék könyvnél tartunk. És vannak páran, akik nem rendelték meg a zöldet. Tisztára el is felejtettem, plusz összeg. Pedig már azt hittem megúszom 8.000-ből. :( Akinek kezdődik a gimi, meg az egyetem, annak sok sikert! Én is szeretnék menni, BTK-ra. ami a vásárlást illeti: 9 db 79 forintos füzet, vagy 5 db 50 forintos toll, egy tornacipő és ki is merítettem a készletet. xD
2011. aug. 1. 19:30
9/13 A kérdező kommentje:
* vagy helyett és
2011. aug. 1. 19:31
10/13 anonim válasza:
Nekem a füzet vásárlás a mániám.. Az az igazság, hogy valahogy jobban szeretek olyanból tanulni, ami szépen néz ki, stb.. Az ilyen egyszerű 70 ftos füzeteket nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!