Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyatábor? Bevállalod?

Gólyatábor? Bevállalod?

Figyelt kérdés

Leendő egyetemisták elmentek augusztusba gólyatáborba???

Nem féltek egy kicsit? Mi az amire azt mondanád, hogy ezt nem vállalod be?

Akik már túlélték a GT-t írnának egy két véleményt róla?

Mi volt a saját feladatod?:)

Vagy mi volt a legdurvább feladat, amit nem vállalnál be?

Összességében megéri elmenni GT-be, ha kb 20ezerbe is kerül? :S

írjatok!:)

2011. júl. 26. 23:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Legnagyobb marhaság amit elkövettem hogy nem mentem el...azóta sem tudok beilleszkedni, egyszerűen nem megy, mert feszélyez, hogy már az évnyitóra úgy jött mindenki, hogy kereste a barátait. Rám meg senki nem volt kíváncsi.

Mindenképp menj el, semmi sem kötelező!

2011. júl. 26. 23:31
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
A gólya tábor a legnagyobb buli mind középsuliban, és máshol. Hatalmas hiba lenne kihagyni. Hidd el nekem, nagyon jól fogsz szórakozni, és így sokkal könnyebben lehet új barátokat szerezni, mint egy unalmas iskolanapon.
2011. júl. 26. 23:34
 3/16 anonim ***** válasza:
76%

első! mért nem mentél oda valakihez a csoportodból? gyakorlaton nincsenek olyan sokan...

én nem fogok elmenni, mert drága és nem akarom hogy mindenféle képeket tegyenek fel rólam a netre:) a feladatoktól annyira nem félek, mert amit nem akarok azt nem csinálom meg.

2011. júl. 26. 23:36
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én már egy éve ezt várom:)
2011. júl. 26. 23:41
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Én nem értem az első válaszolót.

A mi csoportunkból sem volt mindenki GT-ben, ellenben simán be tudtak illeszkedni, a GT után volt pár rendezvény, utána jöttek ők is, és az instruktoraink bemutatták őket. Simán beilleszkedtek, most már senki sem emlékszik a GT-re.

Bár lehet olyan helyen tanulsz olyan emberekkel, de ez is nagyrészt az embertől függ, hogy nyitott -e vagy sem. : )

2011. júl. 26. 23:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én már voltam, Balatonon volt.

Semmi olyan feladat nem volt, ami kompromittáló lenne. Egyálatlán nem arról szólt, mint ahogyan azt sokan hiszik. Buliztunk, ennyi, a feladatok is viccesek voltak, semmi erotika nem volt. Nem kellett se vetkőzni, se tejszínhabot nyalni a másikról, semmi ilyesmi.

2011. júl. 26. 23:45
 7/16 anonim ***** válasza:
26%
Én már voltam, csak azt bánom, hogy nem vetkőztem többet! :D Amúgy semmi sem kötelező, nálunk voltak vetkőzős feladatok, de nyugi, senkire nem kényszerítenek rá semmit, de úgyis mindig van valaki aki örömmel vetkőzik. Most felvettek máshova is, gondolkodok rajta, hogy menjek-e, de hát lassan férjhez megyek, mondjuk ő ismer, nem bánja, de hogy nézne ki, ha elmennék a 18 évesekkel végig innám meg vetkőzném 3 hónappal az esküvőm előtt? Mondjuk azért még lehet elmegyek. NAGYON JÓ!!!!! Szabadnak fogod magad érezni, főleg, ha magad mégy, nem régi osztálytársakkal. Olyanokat csinálhatsz, amit egyébként mindig csináltál volna, de visszafogott, hogy mit fog gondolni xy, hogy te ilyet nem is szoktál stb. Én pl. annyit táncoltam a gagyi diszkós zenékre (napolaj meg ilyenek) meg sikítottam a szövegét, hogy na még. Ha baráti bulira megyek, akkor biztos nem csinálok ilyen, mert hát nem. Pedig úgy élveztem!
2011. júl. 27. 00:10
 8/16 anonim válasza:
100%
Milyen szakra mész? Nagyon nem mindegy, nem minden gólyatábor egyforma.
2011. júl. 27. 00:10
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
Én nem megyek, és nincs is semmi ami rávenne, hogy menjek...:)
2011. júl. 27. 09:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly voltam és nagyon nem bántam meg. Voltak vetkőzős és erotikus feladatok, de amit nem akartam azt nem csináltam meg... Mindig volt olyan, aki szívesen bevállalta a feladatok azok helyett, akik nem akarták, emiatt nem kell aggódni. Szerintem érdemes elmenni, tényleg nagyon felszabadult ilyenkor az ember és nem érzi feszéjezve magát az első esti buli után... :) Én is voltam egyik nap olyan részeg nő létemre, mint még soha, ismétlem SOHA SENKI nem látott így, az a nap viszont így sikerült. Nem teljesen direkt sajna. Ahelyett hogy hülyére röhögték volna magukat rajtam, vagy kinéztek volna, egy csapatként jött oda az ágyam mellé valaki 10 percenként, hogy jól vagyok-e, szükségem van-e valamire, hányni fogok-e, stb. Szinte ismeretlen emberek... ugyanúgy én is ott álltam mások mögött, hogyha ők estek kicsit túlzásba. Nem kell ettől félni, itt már elég felnőttek az emberek ahhoz, hogy tudnak nemet mondani, illetve ha baj van, akkor tudnak egy csapatként komolyan állni a dolgokhoz félrészegen is! Persze kivétel mindig akad, de az az egy-két ember nem hátráltatja a többit :)
2011. júl. 27. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!