Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez tényleg igaz? Költségtéríté...

Ez tényleg igaz? Költségtérítéses nem mehet kollégiumba?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy akit költségtérítésesre vettek fel, az nem mehet kollégiumba. Vagy csak többet kell fizetnie?

Tud erről valaki valamit?? :SS

2011. júl. 26. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elég kevés az esély rá, tekintve hogy az államisok élveznek előnyt, és kevés a férőhely. Melyik egyetem?
2011. júl. 26. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kaphatsz, de kicsi az esély rá, én emlékszem néztem valamilyen kolit egyszer és az volt odaírva, hogy a költségtérítéses hallgatóknak max 5%-a kaphat helyet vagy valami ilyesmi. De ez nem biztos, hogy mindegyik suliban így van. Viszont az mindenhol igaz, hogy többet kell fizetned érte olyan 4-6 ezer forinttal.
2011. júl. 26. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
én a szombathelyi egyetemre jártam és felvettek költségtérítésest is koliba...pedig előtte ott is ilyen keringett h nem...
2011. júl. 26. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!