Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Biosz-matek fakttal biológus?

Biosz-matek fakttal biológus?

Figyelt kérdés
Fakultáció választásnál biosz-matekot vettem fel, bioszt, mert érdekel, matekot, meg mert még jól jöhet (+azért az is érdekel valamennyire :)). Igazából nem vagyok valami nagy matekos (egy viszonylag erős iskolában 4-es), ezért nem tudom, mennyi értelme van esetleg szenvedni vele (az érettségin kívül. Na, ahová ki akartam lyukadni: ha biológusnak megyek tovább, ott mennyire kell majd a matek?
2011. júl. 25. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a biosz és a matek számított.
2011. júl. 25. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Valamennyi kell. A biológusoknak általában van biometria nevű tantárgyuk, oda kell némi matek, meg a toxikológiához is valamennyi, bár ahhoz még jön hozzá informatika is. Toxikológiához kell pl. a mátrix-számítás meg a statisztika is.
2011. júl. 25. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:
az csak gyógymatek ami a bioszosoknak van. szerintem oda a kémia sokkal hasznosabb.
2011. júl. 26. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!