Akit átvettek az egyetemi évek során költségtérítéses képzésről államilag finanszírozott képzésre, mikor és hogyan értesült róla?
Szia! Én a PTE-ÁJK hallgatója vagyok, engem az 5.félévkor vettek át. Az egész szeptember végén derült ki. Nálunk a TO. elé is ki volt téve egy EHA-kódos lista, hogy kit-hány félévre vettek át, meg hogy kinek mekkora lett az átlaga. Ezt a listát a két megelőző félével korrigált kreditindexei alapján állították össze.
ezen kívül, még levélben is értesítettek.
Én először a listát láttam, és pár nappal később szóéltak itthonról, hogy kaptam papírt is.
Ekkor kellett visszaigényelni a befizetett tandíjat is. (mert ugye azt szept. elejéig be kell fizetni, és az eredmény csak szept végén derül ki.)
Kaptam ösztöndíjat is. Október 10 körül utaltak 2 havit, és onnantól ugyanugy kaptam, mint mindenki más.
csak ar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!