Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék Magyarországon le...

Hogy tudnék Magyarországon le érettségizni?

Figyelt kérdés
Erdélyi vagyok,idén itthon érettségiztem mindenből átmentem nagyon jó eredményekkel(Magyar,törtenelem,földrajz) kivéve az életet megkeserítő román nyelvből nem,ami sajnons itt kötelező.Mivel olyan vidéken lakok,hogy nem igazán vannak románok igy nehezen tudnék is megtanulni,meg az igazság az is,hogy soha nem is akartam így most ennek iszom meg a levét.Ezért azt szeretném kérdezni tőletek,mi a folyamata annak,hogy le tudjak érettségizni az Anyaországon?
2011. júl. 25. 16:43
 1/9 anonim válasza:
52%
puskázással
2011. júl. 25. 16:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem puskázok soha,és nem is ez volt a kérdésem.
2011. júl. 25. 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

hívd fel az itt található mobilszámot, rendkívül segítőkészek, ha megbeszéled velük akkor lehet, hogy már a szeptember-októberi vizsgaidőszakban is érettségizhetsz

a vezetékesen ne próbálkozz nyár van, a mobil az ügyeleti számuk, ha elsőre nem sikerül akkor próbálkozz többször

nagyon sok sikert neked te távolba szakad magyar gyerek.:o)))

nem bántás volt, a rokonaim közül sokan élnek Erdélyben és Ukrajnába a határterületeken.

2011. júl. 25. 21:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2011. júl. 26. 08:22
 5/9 A kérdező kommentje:
És ha szabad kérdeznem ők,hogy boldogulnak ezzel a "idegennyelvel"?:) Gondolom azon a vidéken szórványban élnek..:(
2011. júl. 26. 08:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Románt ők nem tanítanak és nem is érettségiztetnek belőle, angol, német, francia ezekből választhatsz a nyelvi érettségin.

A többi tárgy meg a szokásos, magyar irodalom nyelvtan, matek, töri, idegen nyelv /francia, angol, német/ és még van egy válaszható tárgy.

Szóval nyugi, románból itthon nem kell érettségizned.

2011. júl. 26. 08:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, azt hiszem akkor félreértettelek, én az Anyaország kapcsán Magyarországra gondoltam és azt hittem újra akarsz érettségizni itthon úgy hogy ne kelljen románul, mert Magyarországon szeretnéd folytatni a tanulmányaidat.

Akkor bocs, az a gimi amit ajánlottam nem lesz jó.Sajnálom.

2011. júl. 26. 09:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen az Anyaországot Magyarországra értettem.:) Magyarországon szeretnék érettségizni mert a román az istennek sem tudom megtanulni.:)
2011. júl. 26. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor viszont hívd fel a linken található mobilt és beszéld megh, sztm már a szeptemberi októberi érettségi időszakba leteheted, de ha nem szeretnéd akkor meg lehet persze májusba is.:o)
2011. júl. 26. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!