Hogy tudnék Magyarországon le érettségizni?
hívd fel az itt található mobilszámot, rendkívül segítőkészek, ha megbeszéled velük akkor lehet, hogy már a szeptember-októberi vizsgaidőszakban is érettségizhetsz
a vezetékesen ne próbálkozz nyár van, a mobil az ügyeleti számuk, ha elsőre nem sikerül akkor próbálkozz többször
nagyon sok sikert neked te távolba szakad magyar gyerek.:o)))
nem bántás volt, a rokonaim közül sokan élnek Erdélyben és Ukrajnába a határterületeken.
Románt ők nem tanítanak és nem is érettségiztetnek belőle, angol, német, francia ezekből választhatsz a nyelvi érettségin.
A többi tárgy meg a szokásos, magyar irodalom nyelvtan, matek, töri, idegen nyelv /francia, angol, német/ és még van egy válaszható tárgy.
Szóval nyugi, románból itthon nem kell érettségizned.
Utolsó vagyok, azt hiszem akkor félreértettelek, én az Anyaország kapcsán Magyarországra gondoltam és azt hittem újra akarsz érettségizni itthon úgy hogy ne kelljen románul, mert Magyarországon szeretnéd folytatni a tanulmányaidat.
Akkor bocs, az a gimi amit ajánlottam nem lesz jó.Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!