Mennyibe kerül az egyetem kezdés?
Mármint hogy miket kell megvenni?
Én szoktam venni minden tárgyhoz külön füzetet, bár általában nem azokba jegyzetelek, csak néha, de amikor otthon tanulok, akkor oda firkantok jegyzeteket magamnak. Viszont órára laptoppal járok (csak akkor viszek füzetet, ha nincs kedvem cipelni a gépet).
De van, aki lapokat visz, és otthon lefűzi, stb, ki kell tapasztalni, hogy kinek mi a praktikus.
Meg ilyenkor veszek pár szép tollat, amikkel szeretek írni - két hét alatt úgyis elhagyom az összeset.
Kb. ennyi. Könyvet még sose vettem, arra való a könyvtár :)
Uhh ez durva. "igényesebb lány" LOL :D
Kérdező, gólya létedre elég nagy a szád, így nem nagyon fogsz kedves válaszokat kapni.
Egyébként a válaszolónak teljesen igaza van, nem tudom mit akarsz még. Ha meg valami spéci szakra jársz, ott úgyis elmondják, mi kell.
Annyiba kerül, amennyit rá szánsz - azért a beszólásod durva volt :P Az igényesség baromira nem azon múlik, mire jegyzetelsz, hanem, hogy mennyit és mire tanulsz, de majd a magad bőrén...
Év elején én is szépen minden órára vittem a külön füzetet, könyvet, adott esetben laptopot, idővel kitapasztalod majd, mire mi kell. A jegyzetekből sem kell mindent megvenni, de ez is sulifüggő. Nálunk adnak jegyzettámot, abból meg szoktam venni, ami kell - ami csak egy féléves, azt könyvtárból kiveszem, aztán lakótársakkal egymásra íratjuk félévig -, félév végén eddig mindig maradt belőle egy regényre való.
Szerintem olcsóbban meg lehet úszni, mint pl egy gimis sulikezdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!