Mivel ballagunk az osztályban tablóképeket adogatunk egymásnak. Mit írjak az enyém hátuljára?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 20:15
1/3 anonim válasza:
Hát nekem az osztályomban 3 igazi barátnőm volt,az övékre(egymáséira) sokat írtunk,a többiekkel csak annyit,hogy Sok szeretettel XY-nak XY-tól és a dátum.
Én kaptam oylat is,h köszönöm,h megtanítottál erre arra,hogy mindig megnevettettél,hogy együtt bulizhattunk midnen 7végén szóval midnenkép vmi olyat,amit együtt csinni a 4 év alatt,amit köszönhettek egymásnak és hasonlók:))
2/3 anonim válasza:
Hajaj, annyi mindent lehet! :) Én mindenkinek írtam valami kis frappánsat és személyreszabottat. Amiket én kaptam, azok között volt, aki a matek órai visszaszámlálásokról emlékezett meg, volt, aki a legnagyobb közös poénunkat hozta fel, van, aki azt, hogy elsírtam magam matekon. :))) Volt, aki bevallotta, hogy jó csajnak tartott. :D Természetesen a közös élményeket majdnem mindenki ráírta. Nameg olyan is volt, akitől azt is ki kellett könyörögni, hogy legalább írja alá. :D Szóval teljesen egyénfüggő, ki mit ír.
3/3 anonim válasza:
En a www.netorian.hu es a www.citatum.hu oldalakrol valogattam idezeteket, mindenkinek mast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!