Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SULITÁRSAK? ZSKF Andragógia...

SULITÁRSAK? ZSKF Andragógia szakára megy valaki most szeptembertől?

Figyelt kérdés

Zsigmond Király Főiskola Andragógia szakára, vagy esetleg más szakra megy valaki most szeptembertől?

Hol tudnék megtalálni "csoporttársakat"?

Esetleg van ilyen fórum?

Előre is köszi!:)

2011. júl. 23. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én januárban végzek ott :D
2011. júl. 23. 17:22
 2/12 A kérdező kommentje:

És tudnál nekem mesélni a suliról, tanárokról, és a szakról, hogy Neked hogy tetszett/tetszik?:)

Szeptembertől fogok oda járni, és kíváncsi vagyok.:))

2011. júl. 23. 17:24
 3/12 anonim ***** válasza:
ne iratkozz be!
2011. júl. 23. 17:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Egy indoklást kaphatnék?:)
2011. júl. 23. 17:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Persze.

Tanárok: semmi extra csak tanárok. Az a baj minden évben más a képzés, kicsit meg tanárok jönnek-mennek, de akivel biztosan találkozni fogsz:

Sulyok Tamás: ő a szakvezető, jó fej, könnyű nála vizsgázni, de érdemes bejárni az óráira, mert ha csak vizsgára tanulsz nem fogsz semmit tudni. Órán mondja el a lényeget, ott ragad meg. minőségbiztosítás, meg feln. oktatós tantárgyai vannak

Koch Márta: őleadja amit le kell, vissza is kéri! andtragógia történet

Jászberényi József: na nála szép nyerni. Ha olyan napja van ad egy ötöst vizsgán két fogalomra meg évszámra, máskor meg kiszór mindenkit, akármennyit dumál :D Művelődéstörténet

Tóth Péter: Ő a kedvencem, bár kb mindenki utálja, de én imádom, ilyen egy okos és jó tanárt! Viszont az ő óráira bejárni mindenképp kell, különben le nem vizsgázol!!!! (Én szóltam)Kommunikáció, és humán etológia a tantárgyai

Kiss VIktor: érdekesek az órái nagyon, mindenképp járj be! Amúgy sem ad anyagot kb, szóval érdemes jegyzetelni- csak szöveggyűjtemény van nála. Vizsgán általában 60% bukik. Nála nagyon kell tudni a történelmi összefüggéseket...stb. Amúgy modern események filozófiai hátteréről szólnak az órái.

Angol 3? félév kötelező asszem, v német, elég kemények a modulzárók. Ha angolos vagy reménykedj h Mayer Csillához kerülj, ő a legjobb!

Elég rámennek a kompetencia képzésekre! Helyesírás, szövegértés...stb. Hülyeség de kötelező bejárni rájuk, viszont a Cili nagyon jó fej, aki ezeket tartja nagyrészt.

A tanárok nagy részét tegezzük. De ez attól is függ kiket kapsz ki.

Nem nehéz a suli, viszont azért kell tanulni ez tény. Továbbá nem tetszik h úgy megyünk ki h semmit nem tudunk arról mit ell majd csinálnunk a munkahelyünkön, mjuk ez nem véletlen, mert kb 1200 helyen lehet ezzel elhelyezkedni. A hallgatóbarát szlogen viszont KAMU!

A jegyzeteket ne vedd meg! Soha! Ami kell, azt majd csak vizsgák előtt, de legtöbb tanár ad anyagot neten, így fölösleges pénzkidobás.

Jó tanulást!

Ha van még kérdés, szívesen válaszolok.

2011. júl. 23. 17:39
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!:))

Még 1-2 dolgot kérdeznék, ha már így felajánlottad.:)

Angol mennyire nehéz? Mert az a baj, hogy eddig sosem voltak igazán normális tanárok, akárhol is tanultam, és abból elég gyenge vagyok.:S

Helyesírásommal szerencsére nincs probléma, szövegértéssel sem, érettségin is a magyarom lett a legjobb, akkor gondolom, ez hasznos.:)

Gyakorlati órák miből állnak? Vannak feleltetések, dolgozatok? Vagy csak a vizsgák? Szerepelni kell bizonyos órákon?

2011. júl. 23. 17:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Angolból be kell menned egy szintfelmérőre, így akár az alapoktól is kezdheted! Modulokba fognak beosztani. A 7-es modul a nyelvvizsga szint. Szerintem direkt rontsd el, ha nagyon bizonytalan vagy mert pl barátnőm úgy járt h megcsinálta tök jóra azt utána szenvedett, mert mégsem volt azon a szinten csak jól sikerült a szintfelmérője véletlenül.

Kell zh-kat is írni, ez tanár függő, van ahol beadandókat, és van ahol prezentációt! Van akinél nem is kell vizsgázni, mert pl ki lehet váltani két jó zh-val, vagy csak beadandót kér, változó. Vannak gyakorlatibb órák is. Olyankor valamit meg kell csinálni, de ezek változó feladatok.

2011. júl. 23. 17:48
 8/12 A kérdező kommentje:

Akkor szerintem el fogom rontani a szintfelmérőt, bár lehet, hogy nincs direktre szükség. :D

A suli hangulata, a diákok milyenek összességében? Lehet jó barátokat találni?:)

Első napon, évnyitón mire számítsak?

Csak egy ünnepség-féle van? Vagy találkozás a leendő csoporttal? Már ha van olyan. Sajnos nem tudom, ez főiskolán hogy működik.

2011. júl. 23. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát én 3 nagyon jó barátnőt szereztem, egyet meg "vittem" magammal a gimiből :D

Évnyitó? Hú: vigyél magaddal egy fényképet, egy igazolványképet, mert valamihez le kell adni, már nem emlékszem.

És megmondom őszintén nem emlékszem az évnyitóra sem...Volt vmi tájékoztató, de sztem az az egész évfolyamnak, v tényleg nem tudom már. Mindegy semmi extra.

Az épület klasz, a büfé rohadt drága úh vigyél inkább szenyát meg csokit magaddal.

Az emberek...hát ilyenek is olyanok is, olyan mint egy elit gimiben kb. A beképzelt cicababától a szürke egérig van ott minden, amit csak el tudsz képzelni.

2011. júl. 23. 17:58
 10/12 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak öntelt cicababák járnak oda, hanem lehet találni rendes embereket is.:))

Köszönöm szépen a válaszaid!:))

Én egyedül megyek oda, gólyatábort viszont ki fogom hagyni, de azért remélem, ez nem jelent akadályt, és így is tudok szerezni barátokat.:S :)

Ha még esetleg lenne kérdésem,(akár szeptembertől), akkor nagyon örülnék, ha még majd tudnál segíteni.:))

2011. júl. 23. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!