Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon nehéz az andragógia szak?

Nagyon nehéz az andragógia szak?

Figyelt kérdés
Andragógia szakra vettek fel a DE-GYFK-ra! Kíváncsi lennék olyanok véleményére, akik andragógia szakra járnak vagy jártak! Milyen tantárgyak lesznek? Mire számítsak? Előre is köszönöm!
2011. szept. 5. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm Kaposváron járt erre a szakra, egy vicc volt, sosem tanult, mindig 4-es 5-ös volt mindenből, csupa elmélet, semmi bonyolult és nem földtől elrugaszkodott dolgok, hanem EU ismeret, pályázatírás, stb tárgyai voltak. Szerintem a hülye is el tudja végezni.
2011. szept. 5. 14:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Én nem éppen ezt hallottam, hogy még a hülye is eltudja végezni. Úgy tudom hogy van pl. pszichológia, jog, közgazdaságtan és egyéb nehéz tantárgyak....
2011. szept. 5. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
én is ezen a szakon végeztem. nagyban függ attól is, hogy melyik suliban végzed, de alapvetően tényleg könnyű szak. nekünk győrben azért nehezebb volt, mint amit az első hozzászóló írt, mert volt sok pszichológia, meg jog és közgáz, amire kellett tanulni, de vannak tárgyak, amit tényleg nem kell tanulni. szóval ne aggódj, meglesz.én levelezőn végeztem, ezért kicsit több otthoni tanulást és jegyzetelést igényelt, mert sokmindent könyvből keellett kibányásznom, de ha nappalis leszel és bejársz órákra, könnyen elvégezhető.
2011. szept. 5. 14:52
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi:) pontosan milyen tantárgyak vannak még? ezeken kívül? mert még csak később tudom meg az órarendem,addig meg nem tudom, milyen tantárgyaim lesznek!
2011. szept. 5. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:
második vagyok. minden suliban más és más. nekem volt andragógiga, művészettörténet (abból többféle is), pszichológia, pedagógia, filozófia, közgáz, nonprofit gazdálkodás, vallástudomány, etika, esztétika, EU ismeretek stb. sokféle tárgy. szakirányom személyügyi szervező volt. ott személyügyi menedzsment, karrierfejlesztés, szervezetfejlesztés, teljesítményértékelés, közgáz, HR menedzsment,munka és tb jog .
2011. szept. 5. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:

3. félévben pl 19 tárgyam! volt

ezekből 14ből vizsga

rengeteg tárgy volt. ezért volt nehéz egy kicsit néha. sok vizsga, összetömörítve. de a te sulidban lehet tök más lesz

2011. szept. 5. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
TUCAT SZAK!!!Ha munkát akarsz kerüld messzirre
2011. szept. 5. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm Pécsen végezte el. Gimiben 2-3as tanuló volt... Ha neki sikerült, akkor biztos, hogy nagyon könnyű :D A tantárgyak nevei ne riasszanak vissza. Gondolom a közgazdaságtan nem olyan szinten oktatják, ahogy például egy gazdasági szakon...

De ha el is végzed, ezzel a szakkal nem nagyon tudsz elhelyezkedni. Kb a bölcsészdiplomával egyenlő.

2011. szept. 6. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
pszichológia, jog, közgáz miért lennének nehéz tárgyak? nyilván nem kell megtanulnod mindent amit egy pszichológia, jog vagy közgáz hallgató tanul, ezek mind tök könnyű tárgyak, aki nem tud ötöst írni belőle szerintem ne menjen egyetemre..
2011. szept. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!