Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tennel a helyemben, merned?

Mit tennel a helyemben, merned?

Figyelt kérdés
Szeptembertol kezdek egyetemet, nagyon kene a penz, mert szegenyek vagyunk. Most passzivon vagyok, mert tavaly nem tudtam elkezdeni, de eddig passzivval is dolgozhattam, igy nyaron gyujtottem egyetemre, de egy uj torveny szerint mar csak diakot fogadnak el. Azt mondta a diakszov, hogy annyiban tudnak segiteni, hogy "nem fogjak tuzetesen atnezni milyen matrica van a diakon, ha ertem..." Nem szeretnek ilyen eszkozokhoz folyamodni, mert ha valahogy kiderul, nem eleg, hogy megbuntetnek, csuszik egy felevem "hiszen diak voltam", de nem csuszhat, mert pont 12 feleves a sulim allamin. Igy viszont nem lesz eleg a penz es anya is vegig piszkalni fog, hogy eloskodok. Egy honapra nem talalok, nem diakmunkat. :( Ti meg mernetek tenni?
2011. júl. 22. 18:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Meg, simán!
2011. júl. 22. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!