A pontszámításnál ezt figyelembe vették?
Felvi,hu-n regisztráltam és 362 pontom lett végső soron.. Az egyik státuszomban oda volt írva h "feldolgozás alatt van a 12. év végi bizim" mivel azt pótlással küldtem be később.Ez OK.Úgy is feldolgozzák még majd a pótlással beküldött jegyeket.
Gondoltam ha feldolgozzák a bizim picivel több pontom lesz, pár nap múlva megnéztem és kiírta h "feldolgozva" és maradt a 362 pont. Úgy gondoltam h ha azokat a jegyeket is belszámítják más lesz a végeredmény.
Végül is ha bárhol utánaolvasok a pontszámításhoz ugyanúgy beleszámolják a 12.-es jegyeket is, az is a pontszámítás része, nem értek h akkor miért maradt ugynannyi az eredmény.
Változnia kellett volna a pontomnak vagy ez így helyes h maradt annyi amennyi? Köszönöm ha segítesz!
Egyazon napon nézted, hogy feldolgozták, és a pont nem változott?
Ha jól emlékszem írja az e-felvi az oldalsó sávban, hogy a feldolgozás utáni napon fut át a rendszeren az eredmény, tehát elvileg holnap kellene más pontot látnod, ha úgy több lenne. Egyébként meg kalkulátorral kiszámolod, kitöltesz mindent, és kiírja a pontodat, legkedvezőbb számítással. Esetleg még telefonálhatsz is nekik, de ügyfélfogadási időben, azon kívül nem tudod elérni őket :)
kalkulátor az sz@r, kiszámoltam vele és kevesebb jött ki mint amit felvi.hun kiírtak, meg a kalkulátorban nem pontos a választott tárgyam neve, és nem engedi a %-t megjelníteni...inkább beregiztem h biztosat tudjak, de akkor vszínű dupláztak mert ugyanannyi az eredmény.
mind1 mostmár...már a gyomrom nem bírja csak, tudom h alapról már lecsúsztam de az OKJ-ban bízok!:D
Miért nem próbáltad meg akkor az emelt nyelvi érettségit? Főleg így, hogy duplázol, semmi vesztenivalód nem lett volna.
Persze utólag mindenki okosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!