10. es töri pótvizsgára mit kell tudni?
Szerintem az egész anyagból kérdezhetnek, de ha már látják, hogy készültél és próbálkozol, akkor nem húznak meg, nyugi!
Egyébként ha akarod szívesen korrepetállak msn-en keresztül vagy ilyesmi. Töri faktos vagyok és végzős.
Olvasd el a tankönyvet az elejétől a végéig háromszor- négyszer! Közte nézegesd az Töri Atlaszt, egy csomó minden el fog tűnni, amit olvastál hogy ott van.
Meglásd, minden félre erőlködés nélkül, nagyon sok dolgot fogsz tudni!
A tanárnak kllett volna olyat adni, amit te kérsz. Nem beszéltél vele a pótvizsgáról?
Már azt is biztos jó pontnak veszi, ha érdeklődsz néla. Fel tudod venni vele kapcsolatot?
Az iskolákban van heti 1 nap ügyelet. Ott tudsz neki küldeni egy üzenetet az e-mail címeddel. A bennt lévő tanár biztos megteszi ezt, hogy felhívja, elmondja, hogy küldjön neked tételsort, hiszen ez kötelessége lett volna.
DE ahogy az előttem szólók is írták, természetesen a 10-es tananyag kell. (könyvből, füzetből utána tudsz nézni.)
Más is írt már ki hasonló kérdést töri pótvizsgával kapcsolatban (Hogyan lehet minél rövidebb idő alatt felkészülni) Ott írtam egy kis litániát a felkészülés lépéseiról, amit én tennék.
Atlaszt, egy csomó minden el fog tűnni, amit olvastál hogy ott van.*
Atlaszt, egy csomó minden fel fog tűnni, amit olvastál hogy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!