Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van értelme így albérletezni?...

Van értelme így albérletezni? Találok ilyet egyáltalán?

Figyelt kérdés
Egy évet végigcsináltam úgy, hogy heti 4 napon 160km-t buszoztam. A szisztémával nincs gond, de időm semmire sem jutott, és az energiámat is szörnyen leszívta. Albérlet nem férne bele a keretbe, sőt meg se érné, ha megint sikerül olyan órarendet összedobni, amivel 4 napig kell bejárnom. Viszont támadt egy olyan ötletem, hogy egy szobát bérelnék napi egy-két-három ezer forintért. Hülyeség? Lenne olyan aki ezt bevállalná?
2011. júl. 13. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Albérlet nem férne bele a keretbe??? A havi bérleted árán bőven kibérelhetsz egy szobát, vagy akár egy egész lakást is!
2011. júl. 13. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne saját albérletbe költözz, hanem társbérletbe! Az nem olyan drága! 1-1 napra meg nemigen kapsz szobákat!
2011. júl. 13. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Néhány napra aligha kapsz szobát, albérletet. De ahogy az előttem lévő írja: ne egymagad bérelj, hanem társulj be valaki(k)hez! Olcsóbb, egyszerűbb. :)
2011. júl. 13. 14:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Elsőnek: már kiszámoltam, hogy a bérlettel akkor is olcsóbb lenne, ha ott laknék, ergo ugyanúgy hozzátartozik a költségekhez.

Többieknek: nem egymagam szerettem volna kibérelni egy lakást, ezt akkor nyilván bután fogalmaztam meg. Szobára gondoltam, tehát mással laknék, de nem fele-fele albérlet költségre gondoltam, hanem a fent leírt módszerre.

Köszönöm a válaszokat :)

2011. júl. 13. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Albérlet szerintem hülyeség.

Miért nem mész el koleszba? Koleszt már találsz minimum 10ezerért! Sőt lehet van olcsóbb is!

2011. júl. 16. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha éjszakánként 2ezer Ft, és heti 3szor alszol ott, akkor az heti 6ezer Ft, havi 24ezer, plusz ugyanúgy kell a buszbérlet a hazautazgatáshoz.

És tényleg van koli már 10ezertől is. Vidéki egyetemvárosokban 24ezer alatt is találsz albérletet valaki mellett (külön szobát).

2011. júl. 16. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!