Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jó döntés volt, hogy vegyészmé...

Jó döntés volt, hogy vegyészmérnöki szakra jelentkeztem?

Figyelt kérdés
Van, amikor tök lelkes vagyok, és van, amikor eléggé elbizonytalanodok, hogy jól döntöttem-e... A tudomány úgy általánosságban is nagyon érdekel, szeretnék is vele foglalkozni, de azért eléggé félek, hogy nem fogom-e megbánni. Például munkahely terén. Akik maguk vegyészmérnökök, vagy hallgatók, írhatnának véleményt, egy kis "megnyugtatást" :) Illetve mindenki más, hogy mi a véleményük, mi lehetett volna még jó döntés. Amúgy BME-re jelentkeztem.
2009. márc. 31. 17:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a kémia és szeret is, akkor igen. Munkahely tekintetében rengeteg karrierlehetőséged van, a gyógyszeripartól kezdve az olajbizniszen át egy csomó iparág tárt karokkal fog várni, szóval nem fogsz éhezni!
2009. márc. 31. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!