Magántanulás pénzbe kerül?
Figyelt kérdés
Magántanuló akarok lenni.Ez pénzbe kerül? Apám szerint ign szerintem nem!előre is köszi2009. márc. 30. 22:47
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én is úgy tudom, hogy nem kell fizetni érte. Otthon, magadnak kell felkészülni és elmenni bizonyos iődközönként vizsgázni. Ha tetalántán szükséged lenne különtanárra, az kerülne pénzbe.
Egyébként miért akarsz magántanuló lenni? Nem olyan jó dolog az, mint ahogy elsőre hangzik...
-Tündérlány(17)-
2/5 A kérdező kommentje:
Láttad tv be azta sulit amelyikbehadnagy andrás fizika tanárt elagyabugyálták?az az én sulim . az iskola 99%a roma a legrosszabik fajátból.2év után mostlett elegem h mindennap ,,vergődjek" a saját dolgaimért(pl telefon pénztárca)
2009. márc. 31. 16:16
3/5 anonim válasza:
Másik suliba is át tudsz jelentkezni. Ha magántanuló vagy, akkor szerintem nem kell fizetned, de ha szükséged lesz magántanárra, aki segít felkészülni a vizsgákra bizonyos tárgyakból, akkor az pénzbe fog kerülni. Én nem lennék magántanuló gimis korban.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Hát, az tényleg nem lehet túl jó iskola...De akkor sem kéne magántanulónak lenned. Jelentkezz át egy másik suliba. Gondolj bele, teljesen elzárkoznál a világtól, nem lennének barátaid és csak tanulnál, tanulnál, tanulnál...
-Tündérlány-
5/5 A kérdező kommentje:
ezt a szakmát akarom 2 ilyen szakmát adó suli van MO-n az egyikghez csillagos 5 ös stréber nek kéne lennem idemeg a leprákat is befogadják:)
2009. ápr. 2. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!