Kedves Olvasó! Hogy működik a magántanulás? (légyszi minnél többen írjatok, bővebben lent)
15 éves lány vagyok,idén kezdtem egy viszonylag jó gimit,ami 5 éves és kéttannyelvű oktatás van.Viszont szeretnék magántanuló lenni több okból is:pánikbeteg vagyok,szabályosan rettegek a velem egykorúaktóláltalánosban 8 évig én voltam a kiközösített és most megint én lettem.Pszichésen annyira zavaró,nekem már bőven elég volt nyolc évig.Hogy van a magántanulás?El lehet vele érni olyan szintet,hogy emeltszintű érettségit tegyek,egyetemen továbbtanulhassak és meglegyen angolból a felsőfokú nyelvizsgám?
Az ennyi idősek nagy része olyan komolytalan,kiröhögik az embert a háta mögött és szemtől szembe is st..a magántanulással az lenne a célom,hogy ne kelljen velük találkoznom,de jó eredményt érjek el,viszont matekból elég sík vagyok.
A válaszokat előre is köszi.
CSAK 2-3 HÓNAPOS IDEIGLENES MAGÁNTANULÁST SZERETNÉK KÉRNI,ARRA AZ IDŐRE,AMÍG ORVOS SEGÍTSÉGÉVEL KI NEM GYÓGYULOK.SZERINTETK JÓ,HA APA HÉTFŐN BESZÉL AZ IGAZGATÓVAL,MERT ÁLLÍTÓLAG Ő DÖNTI EL.LEVELET IS KELL ÍRNIA,AMELYBEN KÉRVÉNYEZI?AZ OFŐVEL IS BESZÉLJEN?3-4 NAP ALATT EZ MEGVAN,CSAK MERT ÉN MÁR NEM BÍROK VISSZAMENNI ABBA AZ OSZTÁLYBA.(TÖMEGFÓBIA,PÁNIK,DEPRESSZIÓ)
ELŐRE IS KÖSZI ANNAK,AKI VÁLASZOL.
Hááát ezt én is nagyon utálom de ki kell bírni.Képzeld el hogy az angolt meg a matekot hogyan fogod megérteni...
különben már nekem is megfordult a fejembe de hát az én szüleim... hallani se akarank róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!