Várjátok már a szeptembert ti is?
Valahogy én igen, elegem van a melegből, abból, hogy nincs napirendem, hogy a teremben nem lehet meglenni ilyen kánikulában, hogy nem lehet kimozdulni, stb.
Szerintem sokkal jobb lenne 3-4 havonta egy egy hónapos hosszabb szünet, ehelyett a 3 hónapos szünet helyett.
Ti hogy vagytok vele?
Én is rosszul vagyok ebben a melegben, reggel 9-kor már le kell költöznöm a nappaliba aludni, mert a szobámban megbuggyanok... Én szeretem a meleget és a nyarat, de ez azért már egy kicsit túlzás! :S
Diákmunkát a környékünkön lehetetlen találni, de ha mondjuk a suli fenntartana olyasmi lehetőséget, hogy adnak melóhelyeket, és csak válthatnánk egymást páran, hogy egyik héten egyik, másik héten másik, én annak is örülnék. Vagy akár csak szerveznének, napi 1-2 órás önkéntes munkát idősek otthonába, gyermekotthonba stb, annak is örülnék, nem unatkoznék legalább, de egész nap a semmittevés még vagy két hétig biztos, elég idegesítő. És a legjobb hogy nagyon életkedvem sincs ahhoz, hogy "no akkor találjunk valami programot", mert annyira meleg van, hogy meghalok ha csak ki kell mennem a kutyáknak vizet cserélni is... :) Amúgy én is június végén vizsgáztam utoljára, szóval osztom a véleményed, jobb lenne őszi és tavaszi szünetet is tartani 2-2 hetet legalább :)
Én egyáltalán nem értek veled egyet.
Azért, mert te unatkozol, kib*sznál mindenkivel, aki élvezi a nyarat. Csinálj magadnak programot, az nem lehetetlen, érdekes, nekem soha nem okozott gondot az, hogy túl kötetlen vagyok.
Sokkal inkább gyűlölöm, amikor kezdődik a június, 25 fok a minimum hőmérséklet, én meg még vizsgázgatni járok. De középiskolában sem örültem sokkal jobban, hogy a nyár elején még be kell járni.
Az meg aztán marha jó lenne, ha ma bent kéne ülnöm az iskolában... Mindössze 36 fok van, és lehet, hogy valahol van klíma, de a legtöbb helyen nincs. Nem is kell, hogy legyen, felesleges pénzkidobás lenne.
Év közben meg legfeljebb a téli szünetnek van értelme a karácsony miatt, meg a tavaszinak a tavasz miatt, de csak mértékkel. Az őszi bevezetésével sem értettem egyet, akkor marha jó, de utólag észreveszed, hogy amiatt a tavaszi rövidebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!