Csak én várom már ennyire a szeptembert?
Ősztől másodéves egyetemista vagyok, és már nagyon hiányoznak a csoporttársaim. Sokan messze laknak, dolgoznak a nyáron. Hiányzik a pörgés, az, hogy minden nap találkozunk, stb. Még a tanulás is egy kicsit :)
Nem azt mondom, megvan a magam baráti társasága, meg a sulitársakkal is szoktam beszélgetni msn-en pl., vagy telefonon, illetve akik a városban laknak, azokkal találkozni is szoktunk, de akkor is, én már úgy mennék megint suliba :) Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok vele így, vagy hogy ez nem beteges :D
Én is így vagyok bár még csak nyolcadikos leszek :). Annyira várom már, hogy végre tanulhassak (imádok tanulni-nyáron is azt teszem), és hogy végre hajnalban (na jó hatkor :D) kelhessek. Mindent várok már*-*. Erre itthon punnyadok nyáron -.-. Utálom a nyarat :P.
14l
Sztahanov bácsi büszke lenne rád, kedves elsp ;)
Én is másodéves leszek, várom már, most váltottam szakot, egy jóval nehezebbre, alig várom a kihívást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!