Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem akar senki szakmunká...

Miért nem akar senki szakmunkás lenni?

Figyelt kérdés
Kontrakérdés a miért akar mindenki diplomás lenni kérdésre. Hiszen olyan szép ódákat zengenek itt páran a szakmunkás fizetésekről, hogy 4x annyit keresnek, mint egy diplomás, hogy nekik mindig van munkájuk, mert belőlük hiány van. Akkor vajon miért nem akar senki sem szakmunkás lenni?
2011. júl. 9. 15:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsó király hozzászolás volt!
2011. júl. 9. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
17:03 - Intelligens ember nem általánosít.
2011. júl. 9. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát én jövöre leszek 8.-os,de jó tanuló vagyok.4-es 5-ös.

És ilyen jegyekkel nem akarok szakmunkásba menni.Meg nem is tudom,még mi akarok lenni így gimnáziumba megyek majd!:)

2011. júl. 10. 00:26
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Nekem például eszem ágában nincs egyetemre/főiskolára menni, mert nem tartom magam elég szorgalmasnak, hogy tisztességesen elvégezzek egy szakot. Meg inkább dolgoznék és az egyetem rengeteg időt elvesz(legalábbis akkor, ha vki folyamatosan bukik egy-egy tárgyból). Az OKJ sokkal egyszerűbb.
2011. júl. 10. 06:48
 15/15 anonim ***** válasza:
29%
Én inkább leszek egy diplomás munkanélküli mint egy szakmunkás.
2011. dec. 27. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!