Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van még valaki rajtam kívül,...

Van még valaki rajtam kívül, aki egyre jobban retteg a ponthatár-megállapítástól?

Figyelt kérdés

Igazából 22 pontos csökkenés kellene költségtérítéses képzésnél és a tavalyi évet leszámítva eddig mindig bekerültem volna, sőt, 30-60 pontokkal még több pontom is lett.

De valahogy úgy érzem, hogy nem lesz elég, nem fog csökkenni. Viszont olyan jó legalább reménykedni.

2011. júl. 2. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Én azon aggódok, hogy JÖVŐRE csökkenjen eléggé, hogy bejussak...
2011. júl. 2. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:

igazából nem lehet arra tényre alapozni, hogy ebben az évben csökken mert...ebben az évben növekszik, mert....

a ponthatárok mindig az érettségi eredményektől függ. imádkozz, hogy azok a végzősök akik ugyan oda jelentkeztek ahova te, ne 95-98 % körüli eredményeik legyenek...én is ebben bízom...

különben hova jelentkeztél? mennyi pontod lesz kb? van nyelvvizsgád?

2011. júl. 2. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
az első válaszadónak: jövőre sokkal nehezebb lesz bejutni a felsőoktatásba, szóval ne bízd el magad a ponthatárok csökkenésével kapcsolatban. inkább kezdj el tanulni!
2011. júl. 2. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Eddig én is minden évben bejutottam volna simán! Bőven! Most a többletpontok csökkenése miatt 10 pontot buktam. Így csak 9 ponttal vagyok a tavalyi ponthatár felett, így igen, félek, hogy mi lesz. :( Pedig én levelezőre megyek.

A tavalyihoz képest viszont oda 20 emberrel többet vesznek fel. Összesen 160-an jelentkeztünk és 70-et vesznek fel a költségtérítésesekkel együtt. Izgulok nagyon. :( Egyre inkább az az érzésem, hogy nem lesz meg idén. :(

2011. júl. 2. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
nyugi gyerekek, most már úgyse tehetünk semmit. reménykedjünk az esélytelenek rezignáltságával :D
2011. júl. 2. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon félek, a többletpontok csökkenése miatt 20 ponttal kevesebbet kaptam idén :S Így nem hiszem, hogy elég lesz..
2011. júl. 2. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem 450 pontom van, és nagyon aggódok, hiába nyugtat mindenki hogy sok a pontom. Én is tudom, hogy jó az eredményem... DE nem egy Corvinusra, ahol az elmúlt évek ponthatárai pénzügyön: 456,452,448... :D szóval nagyon félek, hogy idén kevés lesz a 450 pontom... de a remény hal meg utoljára, ne adjátok fel.!!
2011. júl. 3. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!