Van még valaki rajtam kívül, aki egyre jobban retteg a ponthatár-megállapítástól?
Igazából 22 pontos csökkenés kellene költségtérítéses képzésnél és a tavalyi évet leszámítva eddig mindig bekerültem volna, sőt, 30-60 pontokkal még több pontom is lett.
De valahogy úgy érzem, hogy nem lesz elég, nem fog csökkenni. Viszont olyan jó legalább reménykedni.
igazából nem lehet arra tényre alapozni, hogy ebben az évben csökken mert...ebben az évben növekszik, mert....
a ponthatárok mindig az érettségi eredményektől függ. imádkozz, hogy azok a végzősök akik ugyan oda jelentkeztek ahova te, ne 95-98 % körüli eredményeik legyenek...én is ebben bízom...
különben hova jelentkeztél? mennyi pontod lesz kb? van nyelvvizsgád?
Eddig én is minden évben bejutottam volna simán! Bőven! Most a többletpontok csökkenése miatt 10 pontot buktam. Így csak 9 ponttal vagyok a tavalyi ponthatár felett, így igen, félek, hogy mi lesz. :( Pedig én levelezőre megyek.
A tavalyihoz képest viszont oda 20 emberrel többet vesznek fel. Összesen 160-an jelentkeztünk és 70-et vesznek fel a költségtérítésesekkel együtt. Izgulok nagyon. :( Egyre inkább az az érzésem, hogy nem lesz meg idén. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!