Átlagos ember el tudja végezni az orvosit?
Figyelt kérdés
Magamról beszélek. Középiskolában sosem vártak el tőlünk sokat, biológia, kémia nulla szinte. Főleg hogy szakközép. De én nagyon szeretnék orvos lenni, és arra gondoltam hogy érettségi után felkészülök valahogy..Nem is ezzel van bajom, hanem ha netalántán egyszer a jövőben bekerülnék, nem buknék-e ki az első félévben. Az elmúlt 3 évben nem igazán tanultam sokat, mint mondtam szinte semmit nem vártak el, átlagos képességű vagyok emellett, nem vagyok zseni, akire minden csak úgy ráragad(ismerek ilyet, ő lesz orvos, épp ezért merült fel bennem ez a kérdés). Megéri így belevágni? Lehet kissé katyvasz lett amit írtam így hajnal 3 fele már kissé kába vagyok. Remélem válaszoltok2011. jún. 29. 02:48
11/14 anonim válasza:
Meg kell próbálni. Ha nem próbálod meg, egész életedben bánni fogod. Sztem ha vkinek elég kitartása van és szorgalma, akkor meg tudja csinálni. Persze azért lehet, hogy akinek nem átlagon felüliek a képességei, az csak rite diplomát kap a végén, aki meg "zseni", az summa cum laudet. De elvégezni szerintem egy átlag ember is el
12/14 A kérdező kommentje:
"Meg kell próbálni. Ha nem próbálod meg, egész életedben bánni fogod."
Igen, tudom. Viszont azt még jobban fogom bánni, ha kibukok, elvesznek a támogatott féléveim, és nem mehetek át másik szakra, csak ha X félévet nekem kell kifizetni, ami nem valami kényelmes... Az elpazarolt idővel nem is lenne gond, nem számít semmit az a félév/egy év.
2011. jún. 29. 20:12
13/14 anonim válasza:
Felnőtt anaeszteziológiai és intenzív szakápoló OKJ. Ez kéz szakma de egyben is végezhető. Kint kereset és jól fizettet. Nincs elő menetel igazán.
De kint első pár éveben pont annyit keres mint egy kezdő doki. És első években a kihívás is sokkal több.
És intenzíven ~100% doki helyettes, amíg meg nem érkezik az orvos.
14/14 anonim válasza:
Ha mèg itt vagy kérdező kíváncsi vagyok hogy alakult az èleted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!