Hogy öltözzek egy zenéhez megfelelően?
Sziasztok, a Szemere Bertalan gimibe felvettek és a gólyatábor papírján van egy fontos dolog:
öltözz a zenei ízlésednek megfelelően (ezek szerint lesztek csoportba osztva)
de nem tudom , hogy hogy kellene öltöznöm...
szeretem a DUBSTEPET és a SYSTEM OF A DOWN-t is,de nem tudom,hogy hogy kéne hozzájuk öltöznöm (csak az egyikhez)
az a baj,hogy összesen van 5 fekete pólóm meg 5 fekete ingem... meg egy farmerom... de nem tudom,hogy mit kéne tennem,(az OK ,hogy kell vásárolni)miféle cuccok kellenének ezekhez? (a system of a down metál stílus)
Hát jó hülye feladat, mit ne mondjak.
Én biztos, hogy színesen öltözködnék, és ha magyarázatot várnak, megmondanám, hogy a színes öltözék a színes ízlést ábrázolja - nem ragadok le egy műfajnál. Szerintem ez frappáns válasz, utána meg bármelyik csapatba beoszthatnak. De lehet, hogy nem mered ezt meglépni.
Vegyél fel egy fekete pólót farmerral, és mondd meg, hogy döntsék el, hova osztanak. Ez ugyanis minden stílusnak megfelel :D
Amúgy tényleg hülye feladat, mi van azokkal, akik nem ragadnak le egy stílusnál? Vagy pl. velem mit kezdtek volna, komolyzenét hallgatok :D
22:46
Felveszel egy régies, ősz parókát és kimérten járkálsz egy zakóban :D
Rizsporos parókára gondolsz? Az jó, csak pár száz évvel korábbi annál, amit én szeretek.
Amúgy kérdező: felfoghatnád poénnak is a dolgot. Most elgondolkoztam, és tuladonképpen simán lehet, hogy beöltöznék pl. 19. századi kis úrilánynak, legyezővel, fűzővel meg minden, így egy kicsit én is megszívatnám a rendezőket.
Na meg igen hatásos belépő is lenne, mondhatni onnantól az egész iskola ismerne téged :D
Köszi mindenki a válaszokat... én is sokszor elgondolkodom rajta,hogy a majdnem 800 zenét tartalmazó mappámban MINDEN stílus megvan és MINDET szeretem és hallgatom... a komolyzenétől a metálon át a dubstepig vagy a filmzenékig mindent szeretek... a system of a downt is csak azért emeltem ki,mert az összes számuk megvan! :D
és egyébként fiú vagyok,és igen,nem merném bevállalni a színes cuccokat,nem akarom magamat beégetni az első napomon xD
de igazatok van,asszem maradok a semleges öltözéknél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!