Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a RING...

Mi a véleményetek a RING nappali tagozatos fotográfus képzéséről?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 16:28
 1/1 anonim ***** válasza:

nem járok oda, de én is utána néztem már.

nem lehet nagyon véleményünk róla, februárban indult először iskolarendszerben, addig csak tanfolyam volt. :)

nincs felvételi, szóval bárkit felvesznek, ezért a színvonal nem lehet túl magas...

Zalka Imre, Gyulai Bence, Tarr Annamária, Bóta Andrea tanít ott (rákérdeztem), esetleg nézz utána, hogy ők milyenek

azt is hallottam, hogy a fotós okj-nak olyan állami követelményrendszert állítanak, (pl ábrázolástan, mintázás, művtöri, anatómia), hogy gyakorlatilag mindent tanulsz, csak fotózni nem. és nagy hangsúlyt fektetnek az analóg fotózásra, ami szép és jó, de kissé felesleges...

ha csak fotózni szeretnél megtanulni, keress inkább egy fizetős tanfolyamot, ahol gyakorlati képzést kapsz. elég drágák, de inkább megéri, mint 2 évet egy kevésbé jó okj-ra áldozni

2011. jún. 30. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!