Szerintetek ez rossz érettségi eredmény?
Figyelt kérdés
Magyar: 64% (4)
Matek: 46% (3)
Történelem: 88% (5)
Német 26% (2)
Földrajz: 67% (4)
2011. jún. 26. 05:53
11/18 anonim válasza:
átlagos. magyar + töri 304 pont, földrajz + töri 310 pont (már ha ilyen kombináció jó valahova). azért néhány helyre ennyivel is be lehet férni...
13/18 anonim válasza:
hát eléggé gáz eredmény...nekem sokkal jobban sikerült anno az érettségim, minden 90% felettire sikerült :)
14/18 anonim válasza:
Magyar: 87%
Matek: 91%
Történelem: 76 % (emelt)
Német: 90%
Informatika: 84%
Nekem ilyen lett. :)
15/18 anonim válasza:
Na leereszkedett közénk Einstein is :) (13-as)
16/18 anonim válasza:
Hát, még tudsz javítani, ha akarsz
17/18 anonim válasza:
magyar: 52 % (3)
matek: 100 % (5)
történelem: 72 % (4)
német: 90 % (5)
kémia: 68 % (4)
18/18 anonim válasza:
Kérdezőnek: történelem nagyon jó, magyar, földrajz is abszolút rendben van, bár azok nem kiemelkedőek. Német viszont elég gyenge, de van akinek nem mennek a nyelvek. Matek kb átlagos országos kb ennyi szokott lenni (bár szerintem 46 %-os közép matek elég gyenge, de ez az én privát véleményem.) Összességében kb átlagos eredmény ez, de semmiképpen se kiemelkedő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!